CHP İstanbul yönetimi görevden alındı! Gürsel Tekin kayyum olarak atandı
AKP'li belediye dönemindeki hamle sonunu getirdi: İlçedeki tek lise kapatıldı
Reklamlar Arapçaya döndü
AYM, AKP'yi kapatma kararını reddedince Erdoğan bakın neler demişti: "Demokrasimiz bir büyük ayıpla yaşamak zorunda bırakılmamıştır. Millet iradesi, yargıyla karşı karşıya getirilmedi"
Erdoğan talimat verdi: Emlak vergisi sil baştan
AKP'linin korkusu mühürsüz oylar
Özel 'Kurultay Davası' için resti çekti!
CHP mitingine gelen vatandaşın isyanı: "Kılıçdaroğlu'nun partiden ihraç edilmesini istiyorum. Bu olacak bir şey değil. Bu ülkeye ihanet"
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, şehit oğlunun odasından duyurdu: Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan hakkında suç duyurusu!
Kaftancıoğlu cephesinden Gürsel Tekin'e yalanlama
Hazır giyim 35 yıl geriye düştü
CHP'den 'teşhirci' tepkisi: "Kadınlar karanlığınıza teslim olmayacak"
CHP'li Veli Ağbaba'dan Kayyum Gürsel Tekin'e şok sözler! "Saray yargısıyla iş yapan alçaktır, namussuzdur!"
Simit de lüks oldu! 'Artık yiyemeyeceğiz'
Özgür Özel: "Partinin genel başkanlığına bir kayyum atansa o kayyum orada 6 gün durur. Çünkü partinin genel başkanının durduramadığı bir süreçtir bu"