Türk bayrağı kuşlar için yuva oldu
Menzil şeyhlerinden biri olan Seyyid Fettah’ın oğlu Galip el Hüseyni Avrupa gezisinde lüks aracı ve korumaları ile görüntülendi
456 milyon lira borcu bulunan 7 bin 500 nüfuslu Nevşehir’in Kozaklı Belediyesi’nin AKP’li eski yönetimi, belediye arsasına pavyon için ruhsat verdiği ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla yargılanan firari Serdar Sertçelik ses kayıtlarını paylaştı
Cübbeli Ahmet gemileri yaktı: “İslam’a, Müslümanlara çok büyük zarar verdiler. İsmailağa heyetine hakkımı haram ediyorum”
Kent Lokantası kuyruğunda bekleyen vatandaş: "Niye umudumuz yok? Çünkü Cumhurbaşkanımız belli zaten. Adam manda yoğurdu yiyor. Medine Hurması yiyor"
CHP’li belediye başkanı gece yarısı sinek ilaçlamaya çıktı: "İşimizin başında olduğumuz doğrudur"
Ünlü ekonomistin Diyanet yorumu olay oldu: “O parayı şeytana versen, salavat getirir tövbe eder ya”
Depodan bozma 1+0 daireyi 1 milyon 800 bin TL’ye satan emlakçı daireyi öve öve bitiremedi
Emekli teyze açtı ağzını yumdu gözünü: "Belediyeleri süpürmüşler görmüyor mu? Emeklilerin parasına göz dikiyor. Ne Erdoğan ne Şimşek doğru konuşmuyor"
CHP'ye geçen belediye MHP'li eski başkanın harcamalarını açıkladı: "Yandaş medyaya 29 milyon lira akmış!"
Kent Lokantası kuyruğunda bekleyen vatandaş: "Ekonomi battı, memleket bitti. Enflasyon mu? Düşmeyecek. Daha kötü olacak. Yenilenme şart"
Almanya’da yaşayan bir gurbetçi 39 pet şişeye 500 gram kıyma, 550 gram kanat, 1 litre sıvı yağ, 1 paket makarna aldı!
"Beni her zorluğa rağmen okuttun" dedi teşekkür olarak babasına hayali olan traktörü aldı
Vatandaş benzinlikteki yıkama fiyatını görünce isyan etti: "Ne zaman bu kadar çok zamlandı!"