Vatandaştan gündem olan sözler: “Eski Türkiye’de işler kötüye giderken insanlar hükümeti suçluyordu. Yeni Türkiye’de her şey kötüye gidiyor ama hükümet bizi suçluyor”
Erol Mütercimler’in Teğmenler açıklaması yeniden gündem oldu: "Genelkurmay Başkanı esir düştü, ordunun itibarı zedelenmedi de teğmenler mi zedeledi?"
Cadı avında son nokta: Yandaş medya gazeteci Can Ataklı'yı hedef gösterdi!
İlber Ortaylı'dan flaş teğmenler açıklaması: "Ayasofya'da hutbeyi okuyan elinde kılıç tutuyorsa..."
Dehşet anları ortaya çıktı! ABD'nin Philadelphia kentinden Meksika'ya hasta taşıyan ambulans uçak yere çakıldı
İhraç edilen teğmenlerin avukatı: "İhraç kararı tebliğ edilmedi. Burada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Atatürk'ü silme eylemi var, bir silme hamlesi var"
Erdoğan daha önce neler demiş neler! Herkes İmamoğlu'nu hatırlattı
Kartalkaya'daki yangın faciasında oğlunu kaybeden anne: "Otel sahipleri binadaydı ve yangını misafirlere söylemedi"
İmamoğlu'na adalet şarkısı: Erdoğan'ın 'Pınarhisar' dönemine gönderme!
İmamoğlu'na desteğe giden yurttaşlar TOMA'lı, biber gazlı polis müdahalesi ile karşılaşınca: "Gazdan da mazdan da korkmuyoruz. Gazla bizi korkutamazlar. Sandığa gömeceğiz AKP'yi"
Ümit Özdağ’dan olay Bahçeli ve Erdoğan paylaşımı! "Hakaret nedir, nasıl hakaret edilir?"
Ramazan hazırlığı yapılamıyor: "20 gram kıyma alıyoruz yemeğe tat versin diye"
İmamoğlu'na destek için Çağlayan Adliyesi'ne giden yaşlı kadın: "Sağlık elden gitti, adalet elden gitti. Bir ekmeğe muhtaç olduk, çöplerden topluyoruz"
İhraç edilen teğmenlerin avukatı Serdar Öztürk: “MSB hiç devlet adabına uymayan bir iş yaparak, kararı muhattaplarıyla paylaşmadan basınla paylaştı. Bu, bugüne kadar yapılan bir uygulama değil”
İmamoğlu'nun savcılık ifadesinin alındığı katta işte böyle izdiham yaşandı