CHP'li Akdoğan'dan Silivri'de 1 milyar liralık duruşma salonu tepkisi: “Bu paraya okul, hastane yapılabilirdi. 2 bin sosyal konut yapılıp, fakir fukaraya verilebilirdi"
Zafer Partisi'nden "Geçinemiyorum" diyen AKP Milletvekili Özcan için yardım kampanyası: "Vekilimizi aç, sefil, yoksul halde bırakacak halimiz yok"
Depremin 3. yıl dönümünde Hatay sel felaketini yaşıyor!
AKP toplantısında "Sen kimsin ulan" kavgası çıktı! "Benim bu yaptığımı herhangi biri basına yansısın yakarım"
İBB'den emeklilere pazar desteği! "Mübarek Ramazan ayında, 20 bin emeklimize 10.000 TL pazar desteği bizden. Sofranız bereketli olsun"
Dilek İmamoğlu'nun 90 yaşındaki babasından Erdoğan'a çok sert sözler! "Üç evladım içeride. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var"
CHP'den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın ilk hamlesi Mansur Yavaş'ın posterini indirmek oldu!
Niğde'de sağlık 'suya düştü': Milyonluk cihazlar ve hastalar yağmura teslim
Özgür Özel'den Erdoğan'a köprü resti! "Altın yumurtlayan tavukları satıyorlar. Türkiye'yi ayağa kaldıracağım, o köprüleri sana sattırmayacağım!"
Mansur Yavaş'tan, ABB'ye 'operasyon' resti: "Önce Ankara halkının mallarını söğüşleyen, milyarlarca liralık zarara uğratan insanlardan başlanması gerekir"
İsrail basını, İran'a ait bir balistik füzenin İsrail'in Beyt Şemeş kentine isabet ettiğini duyurdu!
Avrupa Birliği’nden Ekrem İmamoğlu’na bir ödül daha! İmamoğlu, Paweł Adamowicz Ödülü’ne layık görüldü
AKP'li vekilden bir skandal daha! Dizinin dibindeki 91 bin liralık çantasıyla depremzedenin evinde geçim derdi dinledi!
İmamoğlu'ndan mahkemede rest! Benim talebim çok basit. Arkadaşlarımı evlerine yollayın. Bu sistemin derdi benimle. Ben burada sizinle bu süreci yönetmeye hazırım
CHP'li Sezgin Tanrıkulu tek tek anlattı: "Tanju Özcan hakkında tam 174 dosya hazırlamışlar!"