Home
30 Nisan 2019 ( 147 izlenme )
Reklamlar

'Büyükada İskelesi ihalesiz, bedelsiz TÜGVA'ya verildi' iddiası!


Büyükada İskelesi'nin üst katlarının Bilal Erdoğan'ın vakfı TÜGVA'ya tahsis edildiği iddia ediliyor.



İstanbul’un Adalar İlçesi’ndeki Büyükada İskelesi’nin üst katlarının ihalesiz, bedelsiz, Bilal Erdoğan’ın yönetiminde olduğu  TÜGVA’ya (Türkiye Gençlik Vakfı) devredildiği iddia edildi.

Halk TV’deki “Zamanın ruhu” programında Cüneyt Akman’ın sorularını yanıtlayan Yeniçağ Gazetessi yazarı Murat Ağırel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz işletmeleri’ne bağlı olan iskelenin üst katlarının kilit vurularak TÜGVA’ya devredildiğini açıkladı.

Bu tahsisin hangi şartlarda verildiğinin bilinmediğini belirten Ağırel, gelişmeden Adalar halkının da haberinin olmadığını, daha yeni görüldüğünü kaydetti.

Konuyla ilgili Adalar Belediyesi’nden şu ana dek bir resmi açıklama gelmezken, Manifesto‘nun ulaştığı Adalar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Dündar Tıraş, henüz bir bilgi sahibi olmadığını belirtti.

https://gazetemanifesto.com/2019/buyukadaiskelesiihalesizbedelsiztugvayaverildiiddiasi260291/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Abdüllatif Şener: "Erdoğan seçimleri kaybetmemek için her şeyi yapar" Seçil Erzan: "Banka biliyordu, beni Türkiye’nin en büyük dolandırıcısı yaptılar" İsmail Saymaz'dan Ensar Vakfı rezaleti hakkında yeni açıklama ! THK Kayyumunun istifası neden 19 gündür kabul edilmiyor?