Adana’nın Tufanbeyli Belediyesi’nde çalışan memurlar belediye başkanı Remzi Ergü’nün hasat festivali, kış kayak festivali, yaz şenlikleri gibi organizasyonları yapılmış gibi gösterdiğini ancak bu festivallerin hiç yapılmadığını, 1.5 yıl önce ise belediyeye alınan araçların satıldığını belirterek belediyede yaşananlara ilişkin bir inceleme başlatılmasını istiyor.
Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre, Uzman çavuş olarak görev yapan ancak yaralanması nedeniyle mesleği bırakıp belediyede zabıta olan M.D. de yolsuzluk iddialarına ilişkin elindeki bilgi ve belgeleri Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER), İçişleri Bakanlığı’na, Adana Valiliği’ne sundu.
Valilik, şikâyetin ardından M.D.’nin ifadesine başvurdu. M.D., yaşananları AKP teşkilatından isimlerle de görüşüp yolsuzlukların araştırılmasını istedi. M.D’nin şikâyetleri Ergü’nün kulağına gitti.
İddiaya göre başkan Ergü, zabıta kadrosunda çalışan M.D.’yi belediyenin şantiyesinde güvenlik görevlisi yaptı. Küçük bir güvenlik kulübesinde mesaisini tamamlayan M.D.’nin başkan Ergü’nün psikolojik baskısına da maruz kaldığı iddia edildi.
Daha önce de Ergü’nün, yerel seçimlerde kendisini desteklemeyen 7 personele hiçbir iş vermediği, bütün gün boş bir odada beklettiği ortaya çıkmıştı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/akplibelediyedekiyolsuzluklariortayacikaranmemursurgunh49975.html
Sedat Peker, Salim Şen’in ‘tweet’ini paylaşmıştı! ” ‘Evet tam da ben böyle düşünüyorum’ diyor”72 izlenme
Ülkücü gençten Kılıçdaroğlu'na tam destek “Oyumuz Kılıçdaroğlu'na! Sinan Ateş'i MHP kollamıyor Kılıçdaroğlu kolluyor”60 izlenme
Faal görev yapan hakimden canlı yayında FETÖ ihbarı 'Ama Sadullah Ergin halâ dışarıda !'2215 izlenme
Tekinler çetesi'ne yapılan operasyonun detayları: Çamaşır yıkama makinesinden milyonlar çıktı!43 izlenme
Hazır giyimde kara tablo: Üretim düştü, işten çıkarmalar hızlandı11 izlenme
Akaryakıtta indirim kısa sürdü 5 günde ikinci zam!19 izlenme
CHP lehine işlem yaptığı iddia edilen nüfus müdürü Erdoğan’ın akrabası mı?182 izlenme
Köprü ve otoyolların satışı için kritik adım10 izlenme