Bülent Arınç, Konya’da gerçekleştirilen genç hukukçular buluşmasında yaptığı açıklamasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. Bülent Arınç, "Birileri ben ekonomistim diyor, bende kendime iyi bir hukukçuyum diyorum. Ama lafı gelmişken söyleyeyim, hukuk fakültesini bitirmek hukukçu olmak için yeterli değildir. Hukuk bir misyondur, yani ölçüsü olan bir şeydir." dedi.
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç Konya’da gerçekleştirilen genç hukukçular buluşmasında genç hukukçuların sorularını yanıtlayan Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı. İşsizlik ve ekonomi konusunda değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, "Birileri ben ekonomistim diyor, bende kendime iyi bir hukukçuyum diyorum. Ama lafı gelmişken söyleyeyim, hukuk fakültesini bitirmek hukukçu olmak için yeterli değildir. Hukuk bir misyondur, yani ölçüsü olan bir şeydir." ifadelerini kullandı.
"BİRİLERİ BEN EKONOMİSTİM DİYOR"
Milli Gazete'nin aktardığına göre iyi bir hukukçu olmak için hukuk fakültesini bitirmenin yetersiz olduğunu vurgulayan Bülent Arınç "Siyasetin dili nezakettir. Siyasetin dili geneli kucaklamaktır. Siyasette şiddetin dilini kullanamazsınız. Şiddetin dili tehdittir, hakarettir, kötülemektir. Birileri ben ekonomistim diyor, bende kendime iyi bir hukukçuyum diyorum. Ama lafı gelmişken söyleyeyim, hukuk fakültesini bitirmek hukukçu olmak için yeterli değildir. Televizyon programlarında öyle soytarı adamlar izliyorum ki ben altında profesör yazıyor, hukukçu yazıyor. Hukuk bir misyondur, yani ölçüsü olan bir şeydir." dedi.
Kemal Özkiraz tarih verdi, Muharrem İnce'ye seslendi: "Belgeleriyle açıklayacağım"42 izlenme
Haluk Levent yeni yıla Hatay'da depremzedelerle girdi32 izlenme
Bahçeli İmamoğlu’nu hedef aldı!59 izlenme
Çiller'in oğlunun arazisine özel imar planı!86 izlenme
Atatürk düşmanları, 10 Kasım’da camilerde Atatürk için mevlüt okutulacak olmasını protesto için çağrı yaptı, sadece 25 kişi gitti!16 izlenme
Halkın Kurtuluş Partisi (HKP), Bilal Erdoğan'ı savcılığa şikâyet etti!569 izlenme
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 11 yıl hapsi istendi!163 izlenme
İmamoğlu paylaştı: İstanbul Valisi örnek aldı19 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yüreğin varsa seçimlerde karşıma çık" çağrısına yanıt gecikmedi.
Bir kaçak göçmen daha İstanbul’da çok sayıda kadının görüntüsünü gizlice çekip paylamış!
Prigojin'in ölümü akıllara CIA Direktörü William Burns'un sözlerini getirdi! Suikast ihtimaline dikkat çekmişti
TUSAŞ saldırısındaki soru işaretleri: "Uzun namlulu silahlarla jandarma noktasından nasıl geçtiler?"