Kartepe ilçesi Dumlupınar Mahallesi Bedir Sokak ile Ulus Caddesi kesişimindeki arazide, 17 Şubat'ta metro projesi kapsamında yapılan sondaj çalışması sırasında 47 metre derinliğe inildiğinde çıkan yangın 14 gündür sürerken; yaklaşık 500 metre ilerisindeki Ankara Caddesi’nde metro projesi için yapılan sondaj çalışması sırasında yerin 45 metre derinliğinde gaz açığa çıktı.

İşçilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık, polis ve doğal gaz dağıtım şirketinin ekibi sevk edildi. Polis, caddeye giriş ve çıkışı kapattı.
İtfaiye ekipleri ise gazın türünün belirlenmesi için numune aldıktan sonra gazı kontrollü şekilde alevlendirdi.

Alanın etrafı demir bariyerlerle çevrilirken ekipler bölgede herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için bekleyişini sürdürüyor.
Sözcü
Erdoğan 'mülakat kalkacak' demişti: Kamuda mülakatla işe alımlar devam ediyor31 izlenme
Öğrenciler ayağa kalkmıştı: KYK yurdundaki skandalda istenen cezalar netleşti14 izlenme
Binali Yıldırım'ın mal varlığındaki artışı yazan gazeteci Mehmet Y.Yılmaz'a dava!380 izlenme
Tatil yörelerinde seçim molası: Plajlar boşaldı59 izlenme
MHP'li üst düzey ismin Sinan Ateş ile ilgili ifadelerine ailesinden açıklama40 izlenme
Özgür Özel’den YSK önüne çağrı25 izlenme
Çok fena düştü: Erdoğan'a peş peşe anket şoku!45 izlenme
Bakan Tunç'tan Eylem Tok ve Timur Cihantimur hakkında açıklama41 izlenme
AKP'li başkan düğünde 5 lira takınca karakolluk oldu
Gelirde 4 kat artış! "Şans oyunlarının tek kazananı devlet olmuş"
Devlet Bahçeli ve Süleyman Soylu arasında kriz mi var?
Resul Emrah Şahan kritik konuşma görüntüsünü paylaştı: "Bu memleketin hayallerini kırmaya devam eden akıl durdurulmalı, siyasi tutuklular bir an önce serbest bırakılmalıdır!"