Bu konuşma AKP standında yapıldı ! AKP'ye oy vermeyenin namazı, orucu gidermiş !

906 izlenme 23 Mayıs 2018
Reklamlar

"Kürtaj dede" olarak anılan Süleyman Çakır'ın, bu kez AKP standında konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Çakır, çevresinde duran vatandaşlara seslenirken, “Sabaha kadar namaz kıl, eğer dört ayaklı domuz eti yiyen emperyalist hainin razı olduğu mühürü vurarsan, ne namazı ne orucu, gitti, gitti…” diye belirtti.

"Vallahi oyuna gelmeyelim" diyen Çakır, "Daha önceki bir Cumhurbaşkanı vardı, işine geleni imzaladı, işine gelmeyeni imzalamadı, o hain de gitti" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Öz kızını 7 yıl boyunca istismar eden babaya alt sınırdan ceza! 'Diploması sahte, psikolog değil halı yıkamacı' deniyordu: İlk açıklama geldi Boğaziçi yönetiminden YÖK'e zehir zemberek mektup! “YÖK’ün darbe dönemine referans vermesi talihsizlik” 14 Mayıs seçimleri öncesi dikkat! e-Devlette görünce şoke oldu: Suç duyurusunda bulundu