Külliye TV'de Egemen Bağış’ın bir uçaktan çekilen şampanyalı fotoğrafının fotoşop olduğu iddia edildi.
Kadir Canpolat ve Havva Şengönül’ün değerlendirdiği fotoğrafın fotoşoğ olduğu iddiası ‘masadaki şampanya şişesinin yan duruyor’ olmasına dayandırıldı. Canpolat ve Şengönül iddialarına dayanak olarak “çay bardağı ile kahve fincanları kaldırılmadan başka servis yapılamayacağı”nı söyledi.
Canpolat, daha sonra “Fetöşöpçüler, becerememişsiniz olmamış. Çuvalladınız! Yine olmadı. Başaramadınız, başaramazsınız. Bu milleti aldatamazsınız. ‘Makara’lı bir ses kaydı yapmaya çalıştınız.
Devleti, milleti için cefakarca hizmet veren insanları hedef aldınız, almaya da devam ediyorsunuz. Kimse babamızın oğlu değil. Varsa bir hatası, yanlışı hep beraber onu eleştirelim. Allah aşkına ortada bir şey yokken bu şekilde saldırmaya utanmıyor musunuz?” dedi.
Doğalgaza %38 zam!
Erdoğan'ın ekonomi hedefine itiraz: Hiç bu kadar uzak olmamıştık!
EPDK’dan elektrik zammı açıklaması
Erdoğan, Ayasofya kararını neden Danıştay'a aldırdı?
Emekli maaşlarında düzenleme yapılacak mı? İşte Erdoğan'ın işaret ettiği tarih
Cumhurbaşkanı Başdanışmanından NATO üyeliği ile ilgili çarpıcı açıklama!
Kamuda tasarruf sözde kaldı: Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 15 katlı bina kiraladı
Star'ın yandaş yazarının ekonomi yorumu sosyal medyada alay konusu oldu! 'Eksi bilmem nelerden, artı bilmem nelere kalktık!'
Bir, iki, üç değil, sekiz ayrı maaş alan AKP'li!
Devlet hastanelerden kâr mı yoksa zarar mı ediyor?
Muharrem İnce'den efsane konuşma ! '1100 odalı sarayınız var ama yatacak yeriniz yok !'
6 yaşında evlilik skandalı TBMM’de! Muhalefet: Bakanlar bilgi versin, İktidar: Şimdi zamanı değil
Tarihçi Sinan Meydan açıklıyor 'Ali Erbaş elindeki kılıçla kime meydan okumaktadır?'
Ermenistan sivilleri uykudayken vurdu! 13 ölü, 52 yaralı...