Eğitim BirSen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, “Biz bazı işçi sendikaları gibi grev yapmayız. Görevimizin başından ayrılmayız.” dedi.
AKP’ye yakın MemurSen’e bağlı Eğitim BirSen’in Konya’da Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlediği akşam yemeğinde söz alan Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, emekçilerin en temel hakkı olan grevi hedef aldı, grev yapmamayı bir övünç nedeni olarak anlattı.
Konya Akşehir Öğretmenevi’nde verilen ve Eğitim Bir Sen il yöneticileri ile Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü, Akşehir Belediye Başkanı, Akşehir AKP İlçe Başkanının da katıldığı yemek, Kuran okunmasıyla başladı. Yemekte Eğitim Bir Sen Akşehir ilçe başkanı Ferhan Ekici ve Eğitim Bir Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer birer konuşma yaptı.
Konya Akşehir yereline yayın yapan Akşehir Pervasız gazetesinin haberine göre, Ekici konuşmasında, “hakkın ve haklının yanında bir sendika olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını” söyledi.
Nazif Karlıer de “Beklediğimiz kanun çıktığında, öğretmenlik mesleği daha iyi bir konuma gelecek. Öğretmen hak ettiğini almalıdır.” sözleriyle başladığı konuşmasında “Biz bazı işçi sendikaları gibi grev yapmayız. Görevimizin başından ayrılmayız.” ifadelerine yer verdi.
Eğitim BirSen yöneticisinin “sendikalarının greve gitmesini’’ eleştirmesi ve çalışma hayatının en temel hakkı olan Grev Hakkı’na karşı bu yaklaşımı, Eğitim BirSen’in sendikanın varoluş amacı olan emekçilerin haklarını koruyup geliştirmekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını bir kez daha gösterdi.
https://gazetemanifesto.com/2018/boyleoluryandasinsendikasibizbazisendikalargibigrevyapmayiz222752/
TCDD batıyor! 2020 zararı 1.3 milyar TL'yi geçti!53 izlenme
Adliyenin emanet kasasından çalınan altınların fotoğrafı ortaya çıktı20 izlenme
AKP'li belediyeden vatandaşlara namazmatik! Bakın kaç para!85 izlenme
Erişim engeli getirilen hesaplarla ilgili yeni gelişme: X AYM'ye başvurdu25 izlenme
İşte vatandaşın cebinden kesilerek 3 yılda TRT'ye giden para!65 izlenme
CHP’nin kazandığı belediyelerin borçları belli oldu: Birinci sırada Denizli, ikinci sırada Sancaktepe var29 izlenme
Mesken müdürü Sultanahmet Meydanı’nı işgal etti, İBB göz yumdu!138 izlenme
Elon Musk bombayı patlattı! "Epstein istismar dosyasında Trump da yer alıyor"20 izlenme