Eğitim BirSen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, “Biz bazı işçi sendikaları gibi grev yapmayız. Görevimizin başından ayrılmayız.” dedi.
AKP’ye yakın MemurSen’e bağlı Eğitim BirSen’in Konya’da Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlediği akşam yemeğinde söz alan Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, emekçilerin en temel hakkı olan grevi hedef aldı, grev yapmamayı bir övünç nedeni olarak anlattı.
Konya Akşehir Öğretmenevi’nde verilen ve Eğitim Bir Sen il yöneticileri ile Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü, Akşehir Belediye Başkanı, Akşehir AKP İlçe Başkanının da katıldığı yemek, Kuran okunmasıyla başladı. Yemekte Eğitim Bir Sen Akşehir ilçe başkanı Ferhan Ekici ve Eğitim Bir Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer birer konuşma yaptı.
Konya Akşehir yereline yayın yapan Akşehir Pervasız gazetesinin haberine göre, Ekici konuşmasında, “hakkın ve haklının yanında bir sendika olarak, milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek için çalıştıklarını” söyledi.
Nazif Karlıer de “Beklediğimiz kanun çıktığında, öğretmenlik mesleği daha iyi bir konuma gelecek. Öğretmen hak ettiğini almalıdır.” sözleriyle başladığı konuşmasında “Biz bazı işçi sendikaları gibi grev yapmayız. Görevimizin başından ayrılmayız.” ifadelerine yer verdi.
Eğitim BirSen yöneticisinin “sendikalarının greve gitmesini’’ eleştirmesi ve çalışma hayatının en temel hakkı olan Grev Hakkı’na karşı bu yaklaşımı, Eğitim BirSen’in sendikanın varoluş amacı olan emekçilerin haklarını koruyup geliştirmekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını bir kez daha gösterdi.
https://gazetemanifesto.com/2018/boyleoluryandasinsendikasibizbazisendikalargibigrevyapmayiz222752/
Hani faize karşıydınız? Hazine'nin çeyreği faiz ödemelerine gitti!32 izlenme
Doktorlara talimat! Hasta yatır ‘gelir’ artsın, ameliyat yapma ‘gider’ azalsın!100 izlenme
Karantina zorunluluğu kalktı, TL değer kaybetti, Bulgarlar yine Edirne’ye koştu!130 izlenme
Kağıt parayı sayarken yanlışlıkla fark etti!27 izlenme
3. Havalimanı için 13 milyon ağaç kesilmiş123 izlenme
İdlib saldırısı ile ilgili bomba iddia! 'Türk askerlerini Rus uçağı vurdu'154 izlenme
Cüneyt Arkın'a veda, Yeşilçam'a saygı duruşu31 izlenme
CHP'li Esenyurt Belediyesi Başkanı sel bölgesindeyken makam odasına haciz geldi!42 izlenme
AKP döneminde 3 kez oldu, gözler perşembede! Halimizi anlatan 16 rakam!
AKP'liler, İstanbul Esenyurt'ta AKP broşürü almayanların kimlik bilgilerini öğrenmeye çalışıyor !
Sağlığın çöküşünün fotoğrafı
Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül aylık gelirini açıkladı, salon karıştı