DP Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK yabancı seçmen listelerini paylaştı. Aksoy, listede yer alan yabancı uyrukluların doğum yerleri ve yaşlarına dikkat çekti.
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna sayılı günler kala; Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı İlay Aksoy, YSK'dan aldığı yabancı seçmen listelerini bir kez daha gündeme getirerek "Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor" dedi.
Sandık çağrısı yapan Aksoy, şu ifadelere yer verdi:
Bu görüntüleri ben YSK’nın 14 Mayıs yabancı seçmen listelerinden aldım. TC kimlik numaralarını, soyad ve baba adlarını özellikle kapattım ancak isimlere, doğum yerlerine ve doğum yaşlarına çok dikkat edin.
Bu seçimlerde AKP resmen yabancılara vatandaşlık vererek demografik mühendislik yaparak irademize direkt müdahale ediyor. Bu operasyonu bozmak için sandığa gitmek zorundayız.
Gerçek Gündem
20 eski AKP’li rektör yapıldı!65 izlenme
817 lira fatura geldi, itiraz üzerine 96 liraya düşürüldü76 izlenme
Almanya’dan Erdoğan’ın açıklamalarına tepki: Yaptırım uygulansın!46 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.837 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.723.316'ya, 28.706’ya yükseldi!88 izlenme
Dış ticaret açığı Mayıs'ta rekor kırdı!30 izlenme
Akademisyen Emrah Gülsunar’a ilk duruşmada tahliye kararı!5 izlenme
Tamer Karadağlı'nın harcamaları ortaya çıktı6 izlenme
Hüsnü Mahalli Tel Aviv'i karıştıran pankartı anlattı: "Şara, İsrail yanlısı olacak, İsrail'e teslim olacak"12 izlenme