Türkiye, Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık’ın vaazını konuştu. Halkı bölmeyen, kimseyi dışlamayan, nefretin değil adaletin, doğruluğun ön planda tutulduğu vaaz sosyal medyada “Din adamı dediğin işte böyle olur” diye yorumlandı.
Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık'ın camide verdiği vaazın görüntüleri yeniden gündem oldu. 2020 yılında verilen ve sosyal medyada alkış toplayan vaazda Adnan Zeki Bıyık gerçek Müslümanın tarifini verdi.
Bıyık "Niye malzemeden almış adam. Düzgün çalışmıyoruz. Müslümanlığın ana esası medarı dayanağı yani medar. Sütun demek, ayak. Dayandığı temel nedir? Doğruluktur adalettir. Malzemeden almamaktır. Bir adam adil değilse, dürüst ve doğru bir insan değilse onun secdesi Allah'a ulaşmaz" dedi.
Adnan Zeki Bıyık vaazına şöyle devam etti: "Bir adam kul hakkı yiyorsa, devletin malını yiyorsa, fütursuzca yetimin hakkına el uzatıyorsa alnı secdeden kalkmasa da Allah'ın katına ulaşmaz. Kabe'de yatsa ne yazar. Peygamberimiz bu tip insanların namazını kılmamıştır arkadaşlar."
ATATÜRKÇÜ KİMLİĞİ ALKIŞ TOPLADI
Adnan Zeki Bıyık, günümüzde Atatürk düşmanı, kadın düşmanı, sanat düşmanı birçok ‘sosyal medya hocalarının’ yanı sıra yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri çekti ve beğeni topladı.
Atatürkçü kimliği ile de ön plana çıkan müftü Bıyık, aynı zamanda Türk Sanat Müziği topluluklarında da sahne alarak Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendiriyor.
Odatv.com
Narin’in cansız bedenini dereye gömen İtirafçı Nevzat Bahtiyar 8 Aralık’ta tahliye olabilir!
Halktan tasarruf tedbirlerine tepki: "Tasarruf dediğin önce kendinden başlar. Maaşını biraz kısacaksın, ondan sonra emekliye geleceksin"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın yeşil tarife fiyaskosu! Sadece 156 abonesi var!
İmamoğlu Yiğit Bulut'un sözlerini yargıya taşıdı!
Fatoş Pınar Türker’in çıplak arandığı iddialarına bir açıklama da savcılıktan!
Şanlıurfa'dan kahreden haber: 1 askerimiz şehit
Adıyaman enkaz altındayken AKP’li belediye başkanından Togg şovu!
Seçim bitti ilçe karıştı: AKP’lilerle BBP’liler arasında olay çıktı!
İddia: Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın kardeşi üniversiteye atandı
Çözüm sözü verilen madenciler Ermenek'e alınmadı! "Bizler hırsız ya da terörist değiliz"