19 Mart'ta aralarında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da olduğu çok sayıda ismin gözaltına alınmasıyla başlayan süreç, Türkiye'nin birçok ilinde sokak protestolarına yol açtı.

Sokak protestolarının yanı sıra muhalefetin ekonomik boykot çağrısına destek veren oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu, yaptığı paylaşım nedeniyle 3 Nisan'da gözaltına alındı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.
'TİYATRO OYUNUMU OYNAMAYA DEVAM EDEMİYORUM'
Üzümoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yunanistan'da sahnelenen tiyatro oyununda rol alamayacağını belirterek, "Yurtdışına çıkış yasağına dair itirazım reddedildi. Yani Yunanistan'da tiyatro oyunumu oynamaya devam edemiyorum. Bütün bu sanatçı tartışmasına bir soru da ben sorayım. Eğer bir sanatçı sanatını icra edemiyorsa nasıl sanatçı olacak?" ifadelerini kullandı.
Sözcü
Mehmet Şimşek'ten "Kredi kartlarına düzenleme olacak mı?" sorusuna net yanıt49 izlenme
Konut fiyatları enflasyona yenildi34 izlenme
Fırsatçılara gün doğdu! Maske fiyatlarında inanılmaz artış!133 izlenme
Tüm ilaçlara yüzde 12 zam geldi!411 izlenme
FETÖ'cü kaymakamlar AKP'de kavga çıkardı: Soruşturmadan çarpıcı detaylar!46 izlenme
İletişim Başkanlığı son noktayı koydu! 12 yıl ceza alan 9 ay sonra tahliye mi olacak?49 izlenme
Sedat Peker'in iddialarının ardından Metin Külünk'ten art arda paylaşımlar!120 izlenme
Bomba iddia: Yeni atanan Lefkoşa Büyükelçisi Falyalı'nın ortağı çıktı33 izlenme
İmamoğlu’ndan Ulaştırma Bakanı’na çağrı: Sayın Bakan, bakanlık yap…
AKP’li Belediye özel kalem kadrosundan yandaşlara memuriyet dağıttı çoğu bakanlığa kapak attı!
Son seçim anketini açıklandı: Cumhur ittifakı iki haftada eridi!
AKP'liler Üsküdar'da oyların olduğu okula girmeye çalışıp kavga çıkardı, polis havaya ateş açarak olayları yatıştırdı !