Home
17 Ocak 2019 ( 219 izlenme )
Reklamlar

Boşaltılan karakolda 205 seçmen kaydı var!

HDP, "Boşaltılan karakolda 205 seçmen kaydı var" uyarısında bulundu.



31 Mart seçimleri yaklaşırken seçmen taşıma iddialarına bir yenisi daha eklendi. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak İl Örgütü, Uludere’nin Hilal Beldesi’nde bir yılı aşkın bir süredir boş olan karakola 205 kişinin seçmen kaydının yapıldığını iddia etti.

Siirt, Hakkâri ve Iğdır'ın ardından seçmen kütüklerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasına bir il daha eklendi.

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre; Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şırnak İl Örgütü,  Uludere’nin Hilal Beldesi’nde bir yılı aşkın bir süre önce boşaltılan ve harabe olan karakola 205 kişinin seçmen kaydının yapıldığını iddia etti.  

Nüfus kayıtları farklı illerde olduğu belirtilen kişilerin asker olduğu kaydedildi. 

https://www.abcgazetesi.com/politika/bosaltilankarakolda205secmenkaydivar/haber118891

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İktisatçı Mahfi Eğilmez enflasyonun tek haneye nasıl düşeceğini kelime kelime anlattı Yakalama kararı bulunan 2 müteahhit, depremde kendi yaptıkları binalarda hayatını kaybetti Almanya’da ikinci tur izdihamı Öcalan çağrısı yaptı, MHP'de deprem yaşandı: İstifalar art arda geldi!