Anasayfa1
06 Ocak 2021 ( 112 izlenme )
Reklamlar

Boğaziçi Üniversitesi’nin kapısına takılan kelepçeyle ilgili inceleme başlatıldı!


Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs ana giriş kapısı önünde yapılan eylem sırasında demir sürgülü kapıya kelepçe takılması ile ilgili inceleme başlatıldı. 




Boğaziçi Üniversitesi’nde olaylı protestolar sırasında güney kampüs ana girişindeki demir sürgülü kapıya takılan kelepçeyle ilgili inceleme başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre kelepçenin üniversitenin özel güvenlik görevlilerine ait olduğu ortaya çıktı.

Yapılan incelemede kelepçenin kapıya Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli bir polis memuru tarafından takıldığı belirlendi.

KELEPÇEYİ TAKAN POLİS, “İNİSİYATİF KULLANDIM” DEDİ

Polis memurunun üst amirlerinden talimat almadan kelepçeyi kapı demirlerine taktığı tespit edildi.

Olayla ilgili bilgisine başvurulan polis memurunun inisiyatif kullanarak kelepçeyi demir kapıya açılmaması amacıyla taktığını söylediği kaydedildi. Olayla ilgili kapsamlı incelemenin sürdüğü belirtildi. (DHA)

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sondakikabogaziciuniversitesininkapisinatakilankelepceyleilgiliincelemebaslatildi6199671/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yükseliş sürüyor: Dolar 13 lirayı euro da 15 lirayı aştı! Balıkesir'de yıkılan binanın sahibi ve müteahhidi gözaltına alındı AKP'nin kalesi Trabzon'da toplu ulaşıma bir zam daha Türkiye genelinde ‘beyaz’ uyarı: Sağlık emekçileri iş bıraktı