Boğaziçi Üniversitesi yönetimi, genel sekreter yardımcılığına Karaman’da 45 çocuğun cinsel istismara maruz bırakılması ile gündeme gelen Ensar Vakfı’nın mütevelli heyeti üyesi Vahap Doğan'ı atadı.
Politikyol'dan Mehmet Baran Kılıç'ın haberine göre, Doğan aynı zamanda AK Partili Pendik Belediyesi'nde 20192024 yılları arasında başkan yardımcılığı da yapmıştı.
Boğaziçi Üniversitesi yönetimi daha önce de AK Partili belediyelerde çalışan birçok kişiyi işe almıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti yönetimindeyken İSKİ'de çalışan Uğur Kandemir, Boğaziçi Üniversitesi genel sekreter yardımcılığına getirilmişti.
İBB'de çalışan Bahattin Toptaş ise Boğaziçi'nde şube müdürü yapılmıştı. İSKİ'de çalışan Abdülbasit Körük de Boğaziçi'nde işe alınmıştı. Bu üç isim yaklaşık iki ay önce, AK Partili Hatay Belediyesi'ne 'transfer' olmuştu.
Ayrıca geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediyesi'nin AK Parti döneminde belediye başkan yardımcılığı yapan Nihat Mutlu, Boğaziçi Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'na, AK Partili Beykoz Belediyesi'nde özel kalem müdürlüğü yapmış Muhammed Acar da destek hizmetleri şube müdürlüğüne getirildi.
İSKİ'de AK Parti döneminde çalışmaya başlayan Ramazan Kesik de Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanlığına getirilmişti.
Duvar
Çevreyi kirleten tesise değil şikâyet edene ceza yazdılar51 izlenme
Araştırma şirketi Erdoğan'ın handikaplarını açıkladı40 izlenme
Rus askerin annesi konuştu! 'Moskova kruvazöründe 40 asker öldü çok sayıda asker yaralandı'149 izlenme
İlahiyatçı Cemil Kılıç’tan Ebrar Karakurt’u hedef alanlara: "Ne geri zekâlı mahluklarsınız yahu"50 izlenme
Trabzon'da koyunlar minibüsün etrafında dakikalarca döndü!23 izlenme
Memleketi işte bu hale düşürdüler! Van'a 'ucuz alışveriş' için gelen İranlılar, alışveriş yaptıktan sonra vur patlasın, çal oynasın eğlenip Türkiye'nin tadını çıkardı!135 izlenme
‘Ergenekon’a karşı davaya bakanlık teklifi: 500 avro verelim, dava açma!144 izlenme
Kolon kesip 24 kişinin ölümüne neden olan müteahhit firar etti26 izlenme
Akçadağ, Çayırhan’ı bedavaya ele geçirdi: Çayırhan Termil Santrali'nim özelleştirilmesine tepki dinmiyor
CHP'li vekilden Gara isyanı! "Seslerini duymadılar, yüzlerine tüm kapıları kapadılar"
Gerici Akit TV muhabirinin iftira dolu sorularına vatandaş öyle güzel cevaplar veriyor ki !
Kartalkaya duruşması başladı! “Otel sahipleri araçlarını kurtarırken yakınlarımız dumanda boğuluyordu”