Auto-Created-3
07 Şubat 2023 ( 38 izlenme )
Reklamlar

Bodrum ve Çeşme Belediyesinden Duyuru: "Depremzedeli Kardeşlerimize Kucak Açmaya Hazırız"

Çeşme ve Bodrum belediyeleri depremzedelere barınma yardımı yapacaklarını açıkladı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme'nin bin depremzedeyi barındırmaya hazır olduğunu belirterek, yarından itibaren başvuruların alınacağını duyurdu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da depremzedelerin barınma ihtiyacının Bodrum'daki otellerde karşılanabileceğini söyledi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Deprem mağdurlarının kalması için hazırız" dedi. Otelleri organize ettiklerini anlatan Aras,

“Bodrum felaketinden etkilenen tüm vatandaşlarımızı karşılamaya hazırız. Bodrum'daki Oda ve Dernek Başkanlarımızla sadece barınma değil, tüm ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MTV ve Gelir Vergisi ödemeleri için son 1 hafta! Ödemeyenler %2,5 Gecikme faizleriyle karşı karşıya kalacak! Motorine bir zam daha! MHP resmi X hesabında unuttu, sosyal medya yıkıldı Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında üç isim hakkında daha yakalama kararı!