Bodrum Güvercinlik mahallesinde orman yangını çıktı

12 izlenme 06 Eylül 2025
Reklamlar

Bodrum Güvercinlik mahallesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.


Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Güvercinlik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangının ilk belirlemelere göre trafondan kaynaklandığı belirtildi.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 5 helikopter, 2 uçak, çok sayıda arazöz ve su tankeri ile Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçları sevk edildi.

5 HEKTARLIK ORMANLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Milas-Bodrum kara yolu ise yangın söndürme araçları ile ekiplerin kolay ulaşım sağlayabilmesi için geçici süreyle kapatıldı. Kuvvetli rüzgar nedeniyle yayılma eğilimi gösteren yangın, hava araçları ve kara ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangında 5 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü ifade edildi.

halktv.com.tr

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rusya-Ukrayna savaşı: ABD’li uzmandan “Putin’in bir haftası kaldı” iddiası Askıda ekmek askıda simitten sonra askıda dondurma uygulaması başladı Üniversiteliler İkbal ve Ayşenur için ayakta! Mahkeme nin'Fetö'cü' dediği şirkete Gökçek kıyağı! Yüzde 104 daha pahalıya ihale verdi!