Dolar kuru ve Brent Petrol'deki artış nedeniyle motorin fiyatlarına dün gece yarısı 1 lira 93 kuruşluk zam gelmişti. Dolar kurunun bugün itibarıyla 17 TL'yi aşması sonrasında akaryakıt fiyatlarına bir zam beklentisi daha oluştu.
Milli Gazete'de yer alan habere göre; dolar kurundaki artışın etkisiyle LPG'ye (Otogaz) en az 50 kuruş zam bekleniyor. Perşembeyi cumaya bağlayan gece gerçekleşmesi beklenen zam, Merkez Bankası'nın bugünkü kapanış kurlarının belli olmasından sonra yeniden şekillenecek.
LPG'ye en son mayıs ayında 1 liralık indirim gelmişti.
LPG fiyatları İstanbul Anadolu Yakası'nda 11.61 TL, İstanbul Avrupa Yakası'nda 11.82 TL, Ankara'da 11.85 TL, İzmir'de ise 11.55 TL'den satılıyor.
Zam sonrasında İstanbul Anadolu Yakası'nda 12.11 TL, İstanbul Avrupa Yakası'nda 12.32 TL, Ankara'da 12.35 TL, İzmir'de ise 12.05 TL'den satılması bekleniyor.
Rüşvet parasıyla hac! Kadın öğretmenlere şantaj…50 izlenme
AKP'nin yaptığı yolları çok kıskanan Fransızlar 'elektrik üreten' yol yaptı !157 izlenme
AKP'den bir teğmenler açıklaması daha: "Disiplinsizlik doğru olmamıştır araştırılması gerekir"17 izlenme
Savcılık yargılama yapmadan hükmü vermiş: Hamdi Akın'ın ifadesinde İmamoğlu sorusu6 izlenme
Siyasilerden 'Suudi Arabistan' tepkisi: "Bu utancı yaşatanları unutmayacağız"24 izlenme
En düşük emekli aylığı için harekete geçildi30 izlenme
Dolar satışının faturası ortaya çıktı: Merkez Bankası'nın rezervi 2,1 milyar dolar azaldı!31 izlenme
Beşli çeteye uçak manzaralı otel onayı: 9 katlı 3-4-5 yıldızlı olacak37 izlenme