İngiliz parlamentosunun alt kanadı Avam Kamarası’nda sözde Ermeni soykırımını tanıyan yasa tasarısı oylandı.
9 Kasım’da gerçekleşen oturumda oybirliğiyle onay kararı çıktı. Yapılan açıklamada bu yasa tasarısı ile ilgili bir sonraki oylamanın 18 Mart 2022’de gerçekleşeceği belirtildi.
Almanya, Brezilya, Fransa ve İtalya gibi ülkelerin yanı sıra uzun yıllardır ABD Başkanları “Büyük Felaket” kavramını kullanıyordu. Fakat 24 Nisan 2021’de ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarını tanıdığını açıklayarak AnkaraWashington hattında gerilime sebebiyet vermişti.
Birleşik Krallık’ta yasa tasarısını gündeme getiren Tim Loughton, “Dünya genelinde 31 ülke resmi olarak soykırımı tanırken Birleşik Krallık halen bunu tanımadı. Ermeni Soykırımı’nı tanımamak işlenen suçlara yönelik tehlikeli bir mesaj verme riski yaratıyor” dedi.
Trump’tan al haberi: Erdoğan Beyaz Saray’a gelmek istiyor116 izlenme
Gürkan Hacır: Yeni beste çalışmalarının başladığı bilgisi var373 izlenme
Kamuda tasarruf paketindeki 4 büyük eksik36 izlenme
Bilal Erdoğan açtı, devlet protokolü izledi13 izlenme
Sürekli kandırılanlar bizim milliliğimizi sorgulayamaz!286 izlenme
Erdoğan, AKP'ye oy vermeyenlere yine hakaret etti! ‘Bu münafıklar çetesini 24 Haziran’da gömeceğiz’716 izlenme
Narin’in annesi: "Bulunursa kızımla çiftetelli oynayacağım"36 izlenme
Sağlıkta yıllar sonraya randevu sırası!28 izlenme
Farkındalık seminerinde eğitimciye içki yasağı
Sağlıkta özel hastane fırsatçılığı: Patlama yaşanan hastanenin hastaları, nakit para vermeden başka hastaneye alınmadı!
Antalya Büyükşehir Meclisi öğrenci yurtlarının TÜRGEV ve İlim Yayma Cemiyeti’ne tahsisini iptal etti!
Anadolu Ajansı'nın seçim sonuçlarını nasıl açıkladığı belli oldu!