Borçka ilçesi Gündoğdu Mahallesi'ndeki Atatürk İlkokulu’nda görevli sınıf öğretmeni Gülümser Balcı, hayal etmeleri ve gelecekteki potansiyellerini görmeleri açısından 3A sınıfı öğrencilerine sürpriz hazırladı. Balcı, öğrencilerine hayallerinde hangi meslek sahibi olmak istediklerini sordu. Aldığı yanıtları, yapay zeka ortamına taşıyan Balcı, öğrencilerinin hayallerindeki meslekte nasıl görüneceklerini fotoğraflayıp, kendilerine hediye etti. Aralarında doktor, öğretmen, mühendis, subay, pilot, astronot, sanatçı ve futbolcu gibi mesleklerde kendi fotoğraflarını gören öğrenciler, sürpriz karşısında heyecanlandı. Öğrencilerin mutlu olduğu anlara ait görüntüler de paylaşıldığı sosyal medyada ilgi toplayıp, binlerce beğeni kazandı.
‘ÇOK MUTLU OLDULAR’
Öğretmen Gülümser Balcı, “Öğrencilerimin hayallerini dinleyip yapay zeka ortamında gerçekleştirerek onların hayallerine ışık tutmak istedim. Unutulmaz anlar yaşayıp, çok mutlu oldular. Onların mutluluğu bizi de mutlu ediyor. Umarız gelecekte o güzel hayalleri gerçek olur” dedi.İl Milli Eğitim müdürü Fahri Acar da çalışmanın diğer öğretmenlere de ilham olacağını belirterek, “Eğitim ve öğretimdeki faaliyetlerimizdeki en büyük hedeflerden birisi, tüm öğrencilerimizi öncelikle, vatana millete hayırlı iyi birer evlat olarak yetiştirmektir. Bunu yapmaya çalışırken öğrencilerimizin ileride yapmak istedikleri, kendilerini orada görmeleri, onu hayal etmeleri önemli bir faaliyettir. Bu çalışmayı kullanarak güzel bir örnekle sergileyen başarılı öğretmenimiz Gülümser Balcı’yı tebrik ediyorum. Bütün uğraşımız, çocuklarınızın, hem ülkemize hem ailelerine faydalı olabilecek şekilde geleceğe hazırlamaktır” diye konuştu.
Tele1
Erdoğan'a, '128 milyar dolar nerede?' anketi şoku!
Atatürk heykeline çirkin saldırıda yeni gelişme
AKP’li genel müdürün ‘denetledik’ dediği silolar yerle bir oldu
23 Haziran İstanbul seçimi için peş peşe anketler...
AKP’li belediye Ramazan programı için Uğur Işılak’a 1.2 milyon TL ödemiş!
Anadolu Ajansı’ndan Erdoğan’a “Seçilmiş diktatör” mesajı!
Kahramanmaraş'tan acı haber
98 kadın, Cumhuriyetin 98’inci yılını zeybek oynayarak kutladı
Demirören'in sahibi olduğu Milli Piyango'da yaşanan skandalı Orhan Uğuroğlu açıkladı!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan ’25 milyonluk satış’ iddialarına yanıt
Mimar genç 'geçim sıkıntısı var, açlıktan ölüyorum diyen yalan söyler' diyen AKP’liye isyan etti! 'At gözlüklerinizi çıkarın artık! Yurt dışına senin zihniyetindekiler gidecek!'
Şeker fabrikaları kapatılınca savaştaki Ukrayna'dan şeker ithal edildi
Soğandan sonra sarımsak… Vatandaş çok tepkili!
İki daire parası yedirdiği fahişe yayına bağlandı ve kaset skandalı patlak verdi