Bir kadın sokakta gördüğü etekli genç kızı eve götürüp kıyafetini değiştirmek istedi!

15 izlenme 14 Eylül 2025
Reklamlar

Genç bir kız sokak ortasında tanımadığı bir kadın tarafından kıyafet zorbalığına uğradı. Bir kadın genç kızın etek giymesi üzerine, eve götürüp üstünü değiştirmek istedi. Görüntülere sosyal medyada tepki yağdı.



Sosyal medyada paylaşılan bir vide gündem oldu. Videoda etek giyen genç bir kızı, tesettürlü başka bir kadın yoldan çevirerek kıyafeti konusunda eleştirdi. Tesettürlü kadının genç kıza, "O bacaklar senin değil Allah'ın, evin nerede hadi gidip giydireyim, ağlayacağım senin için" dediği görüldü.

Kısa sürede yorum yağmuruna tutulan videoda kadınların kıyafet konusunda kısıtlanmasına da ayrıca tepki yağdı.

TELE1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmam hatip dayatmasına karşı mücadele veren veliler kazandı Tarımsal girdi fiyat endeksi (tarım-GFE) yıllık yüzde 117,31 ve aylık yüzde 7,45 arttı Milli sporcunun hayatını kaybettiği Palandöken'deki çığ felaketinin geldiği an... Esenyurt kayyumunun atadığı ilk başkan yardımcısı AKP'li oldu!