Anasayfa1
24 Mayıs 2026 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Bir CHP'li vekil daha rest çekti! "Halkın istemediği Kılıçdaroğlu'yla siyaset yapmayacağım"


Mutlak butlan kararı sonrası CHP'li Adnan Beker, 'Özgür Özel yoksa istifa ederim' diyerek Kılıçdaroğlu'na rest çekmişti. Bir CHP'li vekil daha rest çekti! CHP İzzet Akbulut "Halkın istemediği Kılıçdaroğlu'yla siyaset yapmayacağım" dedi.


CHP’ye "mutlak butlan" kararı parti içinde Kemal Kılıçdaroğlu'na tepkileri tetikledi. Ankara Milletvekili Adnan Beker’in ardından Burdur Milletvekili İzzet Akbulut da Kılıçdaroğlu yönetimiyle çalışmayacağını duyurarak sert bir açıklama yaptı.

BİR CHP'Lİ VEKİL DAHA REST ÇEKTİ!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki gösterdi.

Bir CHP'li vekil daha rest çekti! "Halkın istemediği Kılıçdaroğlu'yla siyaset yapmayacağım"  Resim : 2

Siyaseti birilerine güvenerek değil, halkın güveniyle yürüttüğünü belirten Akbulut, şu ifadelerle Kılıçdaroğlu yönetimine rest çekti:

"Ben Burdur Milletvekiliyim, Ankara’da birilerine güvenerek değil Burdur Halkı için çalışarak halka güvenerek siyaset yaptım! Ve şimdi Burdur Halkımızın istemediği Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte siyaset yapmayacağımı kamuoyuna saygılarımla bildiriyorum."

Kaynak: Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Maden şirketi Fırat Nehri’ne herhangi bir siyanür akışı ve çevresel bir kirlilik olmadığını iddia etti Süt üreticileri uyardı: "Bu gidişle ne et, ne süt üretilemez!" Cumhurbaşkanı Erdoğan, flaş İdlib açılaması: Rejim güçlerini her yerde vururuz 12 yaşındaki çocuk Kuran kursunda kemerle asılı halde bulundu!