Altınordu Belediyesi ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine destek olmak için 'askıda iftar' uygulaması başlattı.
Kent Lokantası'nda düzenlenen iftarlar kapsamında bir kişilik iftar bedeli 75 lira olarak belirlendi.
İhtiyaç sahiplerine ücretsiz yemek imkanı sunan uygulama kapsamında, hayırseverler de iftar bağışında bulunarak uygulamaya destek olabiliyor.
Uygulamaya destek olmak isteyenler, Kent Lokantası’na başvurarak, iftarını karşılayacağı ihtiyaç sahibi sayısı kadar ödeme yapabiliyor.
Ayrıca "https://sosyalpazaryeri.ihtiyacharitasi.org/altinorduaskidaiftar" adresinden de online ödenebiliyor.
Belediye Başkanı Ulaş Tepe şunları söyledi:
"Ramazan ayı, paylaşmanın, dayanışmanın ve birlik olmanın en güzel örneklerini yaşadığımız mübarek bir ay. Bu bereketli ayda, sofralarımızı ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak, gönüllere dokunmak, hepimizin insani ve vicdani bir sorumluluğudur.
Belediye olarak, bu yıl kentimizde 'askıda iftar' uygulamasını hayata geçirdik.
Amacımız, imkanı olmayan vatandaşlarımızın iftar sofralarını hep birlikte kurmak, onların da bu mübarek ayın bereketinden faydalanmasını sağlamak.
İlk günden desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Herkesi, hayırsever vatandaşlarımızı, bu dayanışma hareketine katkı sunmaya davet ediyorum."
Edirne'de de Kent Lokantası'nın 'Askıda İftar' uygulaması kapsamında ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği sunacağı açıklanmıştı.
Nefes
Krizde yeni aşama, tasarruf çocuklardan başladı!451 izlenme
Türkiye, Sosyal Adalet Endeksi’nde 41 ülke arasında 40. sırada!189 izlenme
Kılıçdaroğlu'na linç girişimi davasında gerekçeli karar: 'Gelecekleri düşünülerek' cezalarında indirim yapılmış!39 izlenme
Merkez Bankası'nın müdahalesi: İşte kasadan çıkan para46 izlenme
'Bir AKP'li nasıl konuşamaz' sorusunun cevabı bu videoda !2444 izlenme
Hatay'da neler oluyor? “Yakında geleceğiz. Biz İslam devletiyiz” diyerek mezarlara saldırdılar!560 izlenme
İşte sosyal medyada viral olan 'Bay Kemal' videosu! 'Birileri var... Bu ülke küllerinden yeniden doğacak'51 izlenme
Reuters’tan kapanmada alkol analizi: Seküler Türkleri kızdırdı… Raflar boşaldı60 izlenme
Bazı sosyal medya kullanıcıları, akıl almaz bir şekilde İkbal Uzuner'in vahşice katledildiği surlara çıkarak TikTok videosu çekmeye başladı!
Aziz İhsan Aktaş’ın AKP’lilerle ortak gemisi: AKP'lilere yanaşınca girişimci, CHP'lilere bulaşınca çete lideri
İmam hatip çatısındaki Atatürk büstü için provakasyon iddiası!
Sedat Peker'den Veyis Ateş hakkında bomba iddia!