FreeWeb Turkey'in aktardığına göre, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin ardından AKP’li eski Başbakan Binali Yıldırım ile oğlu Erkam Yıldırım da gazeteci Metin Cihan'ın, Türkiye'den İsrail'e sevkiyatın devam etmesine ilişkin paylaşımlarına karşı yargıya başvurdu.
Mahkeme, Cihan'ın yayımladığı ve Erkam Yıldırım'a ait gemilerin "Gazze bombalanırken İsrail limanlarına sevkiyat yaptığı" iddialarının yer aldığı tüm gönderilerden Binali Yıldırım ile oğlu Erkam Yıldırım'ın adının silinmesine hükmetti.
Karar, İstanbul Anadolu 2. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verildi.

FreeWeb Turkey'in sosyal medya hesabını alıntılayan Cihan, kararla ilgili şunları yazdı:
"Erdoğan dava açtı umursamadım. Çünkü ticareti herkese açık resmi kaynaklardan doğruladım. Şimdi de Binali Yıldırım twitlerimi sildirmek istiyormuş. Tabii ki silmeyeceğim. Hatta tek tek RT edeceğim. Milyonlarca dolarlık rende binanız gerçekle baş edemiyorsa bu benim sorunum değil.
Haberleri sildirmek için mahkeme kararı aldırmışsınız @BY. silmiyorum. İddia değil, herkese açık resmi kaynaklar. Bu nedenle yalanlayamadınız bile. Bildirilen kararı da aynen böyle yanıtladım. Hakimi bağlamanız, beni bağlamaz. Silmiyorum. Filistinli çocuklar için, silmiyorum."

Yeniçağ
Gazeteci İsmail Saymaz: Her birinin kalbinde bir Fatih Tezcan var136 izlenme
MHP’li eski başkana 6 ay hapis cezası!103 izlenme
Milyarlar Maarif Vakfı’na aktarıldı!43 izlenme
İmamoğlu ve 104 kişinin tutuklandığı İBB soruşturmasında 9 aydır iddianame hazırlanmadı24 izlenme
CHP'den "Katar katar satıyorlar" broşürü!121 izlenme
CHP’li Balyalı’dan flaş açıklama! "İGDAŞ’ın vatandaştan topladığı doğalgaz paraları seçim öncesi İBB’ye aktarıldı"42 izlenme
20 liraya 2002'de altın alınıyordu şimdi bir demet marul!84 izlenme
Erdoğan 'sosyal medya'yı hedef gösterdi! "Sokağa çıkmaz hale getirmeliyiz"376 izlenme
Üniversitede skandal: Kanser hastalarının tedavisi geciktirildi
Butlan yönetiminin İzmir'e atadıkları kadın yöneticileri darbetti
Dün oy kullanan yoksul seçmen sayısı belli oldu: TÜİK yeni yoksulluk sınırı verilerini açıkladı
'Cumhurbaşkanı Kararı' yayımlandı: Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz, yap-işet-devret hariç