Ak Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mehmet Özhaseki’nin FETÖ arşivi ortaya çıktı. İşte ayrıntılar;
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında 20 ilin daha belediye başkan adayını açıkladı. AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki oldu.
Özhaseki, uzun zaman boyunca Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı'ydı. Özhaseki'nin bu dönemiyle ilişkin, sık sık FETÖ'yle irtibatlı olduğu eleştirileri yapılmıştı.
Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Hiç kimse kendini geriye çekip de ‘Bizim bunlarla merhabamız yoktu’ demesin. Ancak ne zaman ki yaptıkları açığa çıktı, bunlarla temasta olmak en büyük suç. O tarihe kadar bunlarla temasta olanlara ceza verilecekse Türkiye etrafını tel örgü ile çevireceksiniz 81 milyonu hapishaneye atacaksınız" demişti.
“TÜRKÇE OLİMPİYATLARI” PAYLAŞIMI: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE…”
Özhaseki’nin “merhabası”nın uzandığı yer biraz fazla…
Mehmet Özhaseki’nin resmi Twitter hesabında hala FETÖ’nün en büyük organizasyonlarından olan “Türkçe Olimpiyatları”yla ilgili paylaşımlar duruyor.
Özhaseki, paylaşımlarından birinde tribünde çekilen fotoğrafını paylaştı ve “Türkçe olimpiyatlarının bugün bu denli büyük bir etkinlik olmasında emeği geçen herkese teşekkürü borç biliyorum” notunu düştü.

AKP’li Özhaseki bir başka paylaşımında, Türkçe Olimpiyatları’ndan bir kare paylaştı ve “#dünyatürkçekonuşuyor 'Türkçe Olimpiyatları'” dedi.

https://www.siyasetcafe.com/ozhasekininfetoarsiviortayaciktihangimizsevmedik43987h.htm
Coronavirüs sonrasında ilk anket: Erdoğan'ın oylarında büyük düşüş!184 izlenme
Melih Gökçek'in 'Yılın skandalı' diye duyurduğu haber elinde patladı!98 izlenme
AKP'li adayın şirketi olunca, 73 milyonluk işe 752 milyon TL ödeme!89 izlenme
Güllü’nün şüpheli ölümünde tutuklanan kızı Tuğyan için cezaevinde ilginç iddia: Yan koğuş detayı ortaya çıktı12 izlenme
İlan sitesi Sahibinden'e erişilemiyor! Şirketten açıklama geldi30 izlenme
TOGG’un 'ağlatan modeli' çıktı! Görenler hüngür hüngür ağlıyor28 izlenme
Kulislerde konuşulmaya başlanan senaryo: "Erdoğan baskın seçim hazırlığında"21 izlenme
Vatandaş krizde, Diyanet hava atma peşinde! Halkın parasıyla Cibuti'ye '2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi' yapıldı!260 izlenme
Liderlik zammı! Türkiye yüzde 87 vergiyle zirveye oturdu
Tunç Soyer isyan etti! "Deprem sonrası hasarlı binaların dönüşümü için Dünya Bankası’ndan alınan 340 milyon dolarlık kredi Erdoğan'ın onayına takıldı"
Oyuncak dağıtacaktı, Antalya'da Erdoğan'ın geçtiği yollar boş kaldı!
Kılıçdaroğlu: Sırtı kalınlara karşıyım