23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul seçimlerin kısa bir süre kaldı. 6 Mayıs’ta alınan seçim yenilenme kararından sonra, insanlar tatilde olanların geri dönmesi çağrısında bulunuldu.
Siyasi partiler de tatile, memleketlerine giden seçmenleri, seçimde İstanbul’a dönmeleri yönünde sık sık uyardı.
GERİ DÖNDÜLER
Oda TV'nin haberine göre, tatilcilerin en çok ziyaret ettiği yerlerden olan Bodrum’da seçmenler İstanbul’a geri döndü. Bugün çekilen karelerde, sahillerin boş olduğu görüldü.
Sahillerin en dolu olduğu dönemlerden olan bugünlerde, yurttaşın seçim için İstanbul’a dönmesi dikkat çekti.
İMAMOĞLU’NU UYARMIŞLARDI
Seçimlerin yenilenme kararının ardından araştırma şirketleri, İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçmenlerinin tatilde olabileceği, oyların düşebileceği uyarısında bulunuyordu. AKP ise tatilcilerin geri dönmeyeceğini umut ediyordu. Anlaşılan o ki, AKP'nin beklediği gerçekleşmedi, seçmenler oylarını vermek için geri dönüyor.

http://www.krttv.com.tr/siyaset/binaliyildirimiyikanhaberh6174.html
Özgür Karabat Aziz İhsan Aktaş iddialarına 'dekontla' yanıt verdi23 izlenme
Zindaşti’yle fotoğrafları ortaya çıkmıştı: Burhan Kuzu’ya Cumhuriyet davasında şok!158 izlenme
Yeni yılda zam yağmuru!203 izlenme
Atilla’ya kötü haber: Kenara çekip, bire bir uyardım715 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: "Ben hırsıza hırsız derim"22 izlenme
Çöpler Altın Madeni'nin ortağı Çalık Holding: "Operasyonel sorumluluğumuz yok"47 izlenme
Erdoğan'ın alış verişten sonra 'fiyatlar uygun' sözlerine vatandaş bakın ne dedi: "Bizim de maaşımız onun kadar olsaydı uygun derdik!"52 izlenme
Diyanet’e 5 yılda 66 milyar lira bütçe!60 izlenme
Sedat Peker ile ilgili bomba iddia! MHP ile barışıp Bahçeli'yle birkaç kez telefonda görüşmüş!
Sayıştay ortaya çıkardı: AKP'li belediyeden bir yılda adrese teslim tam 56 ihale!
2019'un ilk üç ayında 483 çocuk istismara maruz kaldı!
SGK, yeni asgari ücreti ele verdi! 3400 TL fark çıkmıştı, prim gelirleri o rakamı işaret etti