AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim konuşması yaparken “ekonomik kriz” gerçeğini dile getirdi.
İstanbul Yeşilköy’de bir otelde düzenlenen “Bayburtlular buluşuyor” etkinliğinde konuşan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile birlikte ülke için çok güzel işler yaptıklarını öne sürerken “Bu topraklarda kader birliği yaptık. Türkü de, Kürdü de, Lazı da, Alevisi de, Sünnisi de hep birdir, bu milletin aziz evlatlarıdır. Yeter ki bu devletimiz için beraber çalışalım. İnşallah sizin desteğinizle göreve gelirsek, bu ekonomik krizden çıkmanın yolu da İstanbul’un ekonomisini büyütmekten geçiyor. İstanbul’da gencimize daha çok iş bulmaktan geçiyor. 16 yıllın tecrübesini kullanarak, İstanbul’u dünyanın sayılı şehirleri arasına kurmaya karar verdik” diye konuştu.
Yıldırım, belediye başkanı seçilirse 5 yıl içinde İstanbullu 500 bin gence iş imkanı sunacaklarını vaadederken, kimilerini kuracakları teknoloji üslerinde istihdam edeceklerini, kimilerine ise yatırım yapacak büyük firmaların şirketlerinde iş imkanı sunacaklarını anlattı.
Yeni açılan İstanbul Havalimanı’nda 2 bin 500 kişinin çalışacağını ifade eden Yıldırım, istihdam edilecek gençlerin İBB’de değil, farklı şirketlere yerleştireceklerini söyledi.
https://gazetemanifesto.com/2019/binaliyildirimekonomikkriziitirafetti250339/
Yer Şanlıurfa: Öğrenciler okul çıkışı yol kenarında aslan yavrusu buldular27 izlenme
Adıyaman’da CHP’nin konvoyundaki bir araca tekmeli saldırı!51 izlenme
Tarihin akışını değiştiren BÜYÜK DESTAN! 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü!81 izlenme
Akademisyen ve yazar Emrah Gülsunar tutuklandı13 izlenme
İşte 3 komutanın TSK'dan ihracının gerekçesi!26 izlenme
Ünlü oyuncudan TRT’ye sert sözler: Bunun hesabını verecekler106 izlenme
KYK borcunu ödemeyenlere kötü haber: Hesaplara bloke konmaya başlandı33 izlenme
Erdoğan'a, '128 milyar dolar nerede?' anketi şoku!97 izlenme