Vali Mustafa Masatlı, organize sanayi bölgesinde çalışacak eleman bulunamadığını iddia etti.
Organize sanayi bölgelerinde başta mermer olmak üzere çeşitli sektörlerde çalıştırılmak üzere eleman ihtiyacı bulunduğunu açıklayan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, "Mermerde çalışacak eleman bulunmuyor. Yaklaşık 4 bin TL de maaş veriyorlar. İnsanlar iş beğenmediğinden dolayı işsiz" dedi.
Kent merkezindeki köylerin sorunlarının konuşulduğu muhtarlar toplantısında konuşan Mustafa Masatlı, "Hatta ‘bayanlara bile biz iş verebiliriz. Küçük ölçekte, ağır olmayan, bayanların yapabileceği işleri verebiliriz’ dediler. Bilginiz olsun. İş arayan varsa gönderin. Şu anda mermerle ilgili ciddi derecede açık var. Eleman bulamıyorlar" diye konuştu.
"Herkes masa başı iş arıyor" iddiası...
Türkiye'de hayat standardının yükseldiğini anlatan Vali Masatlı, "Herkes masa başı iş arıyor. Ama öyle değil ki. Bu memlekette her şeye ihtiyaç var. Toplumda her işin bir karşılığı var. Ona da ihtiyaç var. Ama maalesef herkes aynı şeyleri istiyor. Ama bundan dolayı ciddi derecede bizlerde zorlanıyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, kendisi için "Tarih onu affetmeyecek" diyen Uğur Dündar'ı yerden yere vurdu: 'Şanlı Şanlı' döner Uğur Bey32 izlenme
Yandaşlar işi ticarete de döktüler! 235 liraya Ayasofya'ya namaz turu70 izlenme
Putin, tahıl ihracatı için şartını açıkladı56 izlenme
Bakan topu itfaiyeye atmıştı: Bakın itfaiyenin yetkisi nasıl alınmış57 izlenme
Özgür Özel’den YSK önüne çağrı22 izlenme
Çin'de 25 çocuğu zehirleyen anaokulu öğretmeni idam edildi30 izlenme
Bunu muhalefet yapsa ortalık ayağa kalkardı: ‘Al gülüm ver gülüm’ belediyesi26 izlenme
78 otomobil kayıp! Yarım milyarlık hesap hatası Meclis’te50 izlenme
Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunarak intihar etmesine neden olduğu iddia edilen şahıs serbest bırakıldı!
Ümit Özdağ'dan Ankara'yı karıştıran iddia: "Bahçeli Erdoğan'ı tehdit etti, karanlık dosyayı AKP'li bakan verdi"
Kadınlar erkeklerden daha az kazanıyor
Tunceli’den kafa karıştıran yangın açıklaması: Vali ‘söndü’ dedi belediye yalanladı!