Vali Mustafa Masatlı, organize sanayi bölgesinde çalışacak eleman bulunamadığını iddia etti.
Organize sanayi bölgelerinde başta mermer olmak üzere çeşitli sektörlerde çalıştırılmak üzere eleman ihtiyacı bulunduğunu açıklayan Amasya Valisi Mustafa Masatlı, "Mermerde çalışacak eleman bulunmuyor. Yaklaşık 4 bin TL de maaş veriyorlar. İnsanlar iş beğenmediğinden dolayı işsiz" dedi.
Kent merkezindeki köylerin sorunlarının konuşulduğu muhtarlar toplantısında konuşan Mustafa Masatlı, "Hatta ‘bayanlara bile biz iş verebiliriz. Küçük ölçekte, ağır olmayan, bayanların yapabileceği işleri verebiliriz’ dediler. Bilginiz olsun. İş arayan varsa gönderin. Şu anda mermerle ilgili ciddi derecede açık var. Eleman bulamıyorlar" diye konuştu.
"Herkes masa başı iş arıyor" iddiası...
Türkiye'de hayat standardının yükseldiğini anlatan Vali Masatlı, "Herkes masa başı iş arıyor. Ama öyle değil ki. Bu memlekette her şeye ihtiyaç var. Toplumda her işin bir karşılığı var. Ona da ihtiyaç var. Ama maalesef herkes aynı şeyleri istiyor. Ama bundan dolayı ciddi derecede bizlerde zorlanıyoruz" dedi.

İmamoğlu’nun paylaşımlarını sokaklarda dağıtmıştı! Avukat Burak Saldıroğlu'ndan AYM’ye başvuru53 izlenme
MHP'li vekil Naci Şanlıtürk “Elimizde gücümüz olsa vallahi gider İsrail'e müdahale ederiz. Vallahi ederiz. Ama gücümüz yok” demişti43 izlenme
JPMorgan'dan Türkiye için dudak uçuklatan faiz tahmini53 izlenme
Hani "tek parti dönemi"nin icraatıydı? HES için cami yıktılar!81 izlenme
Sosyal medya paylaşımları için dikkat çeken uyarı: CHP'den 'seçim güvenliği' ve 'yabancı seçmen' mesajı44 izlenme
AKP'li Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehit babasına "Ahırında çeşme var" diye ceza yazdı!40 izlenme
AKP’li yönetici fena bombaladı: Eş, dost, akraba, sekreter... Mal varlıkları araştırılsın!923 izlenme
Muharrem İnce'nin 'Tarikatları eğitimden temizleyebilir mi Kılıçdaroğlu?' sözlerine salondaki gençlerin yanıtı: Eveeetttt!60 izlenme