Sosyal medyada bir video paylaşan vatandaş araba sahibi oldukları gerekçesiyle koronavirüs salgını ile mücadele için başvurdukları yardımın reddedildiğini söyledi.
Arabayı sattığında iş yapamayacağını belirten kadın "Sayın Erdoğan, senin yatların, katların, sarayların var. Sen halkın için paralar istiyorsun ya mesajlar gönderiyorsun ya bize; bizim de bebeğimiz var. Biz arabayı mı kemireceğiz?" ifadelerini kullandı.
Tayyip Erdoğan'ın koronavirüs salgını nedeniyle devletin kasasından vatandaşlara yardım yapmak yerine millete giderek 'Milli Dayanışma Kampanyası' başlatmıştı.
Ancak vatandaşlardan para toplanmasına rağmen koronavirüs salgını nedeniyle çalışamayan ya da işleri aksayan vatandaşların yardım talepleri reddediliyor.
İhracatçı seçimlerinde büyük olay
Borsa manipülasyonundan çıkmıştı: Firari Ünsal Ban kaçmak üzereyken yakalandı
Hükümet çiftçiyi yine kandırdı!
YHT, yapılan zamlarla her şeyi geçti: Yüzde 300!
Elazığ'daki hastane sökülüp komple Suriye’ye taşındı!
Antalya’da ‘Milliyet farkı ücreti’ alan otele inceleme
Yandaş kanal faksı çekti RTÜK 1 milyonluk cezadan vazgeçti!
Iğdır'da gerginlik: Mazbata CHP'li adaydan alınıp AKP'li adaya verildi
CHP’den son dakika İmamoğlu ve Yıldırım açıklaması: ‘Bu fark kapanmaz!’
Açılışını Erdoğan yapmıştı, yolların tamamlanmadığı ortaya çıktı!
Et ve Süt Kurumu'nda Ramazan için et üretimi 2 katına çıkarıldı, mağazalar gece 23.00'e kadar hizmet verecek
Seçime günler kala MAK Araştırma'dan çarpıcı sonuçlar!
Japonlar da tren yolu yapmış ! Sinyalizasyon sistemi bile var !
'Kamuda tasarruf' diyorlar ama bol keseden harcıyorlar: Somali sevdasından tasarruf yok