Araç sahiplerine yine kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan 8 kuruşluk zammın ardından bir zam haberi de benzinden geldi. PÜİS tarafından yapılan açıklama, “16 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 79 kuruş arasında fiyat artışı beklenmektedir. 1516 Ocak 2018 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir” denildi.
ABD ve Kanada´nın sondaj çalışmalarının Kuzey Amerika´da geleceğe yönelik petrol üretiminde artışa işaret eden göstergelere karşın, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya´nın üretim kısıntısının etkileriyle yükselen hampetrol fiyatları, son üç yılda ilk kez 70 dolar barajını aşarken, Batı Teksas petrolü ise 64 doların üstüne çıktı.
OPEC ve Rusya´nın 2017 Ocak ayında başlattığı ve 2018 yılında da devam etmesi planlanan petrol üretim kısıntısının yanı sıra uluslararası piyasada petrol talebinin istikrarlı bir şekilde artmasının da etkisiyle Kasım ayından bu yana yüzde 13 yükseldi.
Eşsiz gösterinin kokpit içi görüntüleri! Türk Yıldızları 100.Yılda böyle uçtu36 izlenme
18 yaşında tutuklanan oğluna böyle seslendi: “Dik dur oğlum, arkandayız. Sen kimsenin malına, mülküne el koymadın. Kara para aklamadın. Hırsızlık yapmadın. Hakkını aradın annem”26 izlenme
Marmara Üniversitesi’ne ‘Tayyip’e sor’ soruşturması şoku!103 izlenme
AKP’li meclis üyesi bir dokunuşla kendisini yerden yere attı48 izlenme
AKP'nin İmralı Süreci'nden sonraki hedefini medyası duyurdu! 37 vekile ihtiyaçları var17 izlenme
İmamoğlu için Batı neden sessiz? Nedeni ortaya çıktı28 izlenme
Hafta sonu 15 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak60 izlenme
Prigojin’in öldüğü açıklandı, Putin’in sözleri sosyal medyada gündem oldu46 izlenme
İBB davasında kritik hamle: 'Hodri meydan' diyerek yalan makinesi talebinde bulundu!
Özgür Demirtaş yeni kırılacak rekoru açıkladı: Herkes Dolar Euro altın sandı ama gerçek bambaşka çıktı
Çorlu Adalet Sarayını 'Erdoğan açacak' diye yapımı henüz bitmeyen binaya taşıdılar !
Doğalgaza 6 yılda 6.7 kat zam geldi