Araç sahiplerine yine kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan 8 kuruşluk zammın ardından bir zam haberi de benzinden geldi. PÜİS tarafından yapılan açıklama, “16 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 79 kuruş arasında fiyat artışı beklenmektedir. 1516 Ocak 2018 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir” denildi.
ABD ve Kanada´nın sondaj çalışmalarının Kuzey Amerika´da geleceğe yönelik petrol üretiminde artışa işaret eden göstergelere karşın, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve Rusya´nın üretim kısıntısının etkileriyle yükselen hampetrol fiyatları, son üç yılda ilk kez 70 dolar barajını aşarken, Batı Teksas petrolü ise 64 doların üstüne çıktı.
OPEC ve Rusya´nın 2017 Ocak ayında başlattığı ve 2018 yılında da devam etmesi planlanan petrol üretim kısıntısının yanı sıra uluslararası piyasada petrol talebinin istikrarlı bir şekilde artmasının da etkisiyle Kasım ayından bu yana yüzde 13 yükseldi.
Saros'ta çevre katliamı! Mahkeme kararı hiçe sayıldı!104 izlenme
İstanbul’da 21 askeri alan ranta açıldı33 izlenme
Seçil Erzan ve Fatih Terim arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı79 izlenme
Şamil Tayyar Cem Küçük'ü canlı yayında haşladı! "Burası mahkeme değil sen de başkan değilsin"30 izlenme
Fahrettin Altun'un ardından AKP'liler de harekete geçti! Teker teker sildiler!100 izlenme
İBB’den asgari ücret araştırması: Kiralar asgari ücretin 1,5 katına çıktı39 izlenme
Rıza Akpolat'ın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı79 izlenme
Mustafa Kemal İngiliz istihbarat raporlarında: Tehlikeli biri ve zıtları desteklenmeli, rakipleri bir araya getirilmeli142 izlenme