Yeniden Refah Partili Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk 100 gününü değerlendirdi. Gülpınar, AKP’li Başkan Zeynel Abidin Beyazgül döneminde daire başkanlarının ne kadar beğeni ve retweet yaptığının çetelesinin tutulduğunu söyledi.
Sözcü’den Evren Demirdaş’ın haberine göre; Gülpınar, “Bir arkadaşımızın dolabında bu dosyayı bulduk, ‘Nisan 2021 Sayın Başkan ve Büyükşehir Belediyesi RT Beğeni Raporu Daire Başkanları’ isimli dosya” dedi.
“Daire başkanlarının çetelesi tutulmuş. Hangi daire başkanı kaç beğeni yapmış, kaç retweet yapmış, raporu tutulmuş. Ben inanmıyorum Zeynel Bey’in böyle bir talimat verdiğine. Benim tanıdığım, bildiğim Zeynel Bey böyle bir talimatı vermez. Bunu bir işgüzar yaptı; belki Zeynel Bey’e yaranmak için, belki gözüne girmek için. Ben bu adamı niye savunayım ki? Zeynel Bey talimat verdiyse facia ama kesinlikle inanıyorum, bu bir işgüzarın işi. Demek ki sizden habersiz de birileri bir şeyler yapabiliyor, her şeyi sahiplenmeye gerek yok.”

Belediyenin AKP’li döneminde sosyal medya fişlemesi! Personel için ‘beğeni’ raporu tutmuşlar
Kaynak: TELE1
Dolar 7 lirayı aştı!
Erdoğan’ın sözleri İngiltere’de gündem oldu: Savaş çıkarmayı mı planlıyor?
Dünya bu seçim haritasını konuşuyor: Erdoğan'ın oylarındaki keskin düşüş
Türk mallarına boykot uygulayan Suudilerden Türkiye’ye rekor satış!
Elektriğe her ay gizli zam! Kullanım sabit kalsa bile fatura artacak
Tavsiye edilen satış fiyatı 3 sterlin olan ürünün Türkiye satış fiyatı gündem oldu
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam
Volkan Konak, vize alamayınca Almanya konserini iptal etti: "Ne diyeyim yazıklar olsun"
Erdoğan'ın eski danışmanı 'baskın seçimi' ifşa etti!
AKP’ye geçen Menemen Belediyesi’nde sağlıkçılar, mühendisler ve öğretmenlere temizlik işi!
Atatürk'ün sözü yazıyordu: O pankart yine Anıtkabir'e alınmadı!
Engin Polat-Dilan Polat dosyasında yeni gelişme: Soruşturma Gürcistan'a kadar uzandı!
Bozuk tavukları bakın ne yapıyorlarmış? Satın alırken dikkat edin!
Almanya'da yaşayan gurbetçi Türk vatandaşlığı istemiyor! 550 bin kişiden sadece 18 bini başvurdu