AKP’li Ankara Mamak Belediyesi’nde çalışan 24 kişi, Başkan Murat Köse’nin akrabası çıktı.
Sözcü'de yer alan habere göre, Mamak Belediyesi’nin CHP'li Meclis üyesi Ferat Tokmak, ‘'Belediye aile şirketi gibi yönetiliyor. 24 kişiyi tespit ettik, bu sayı artabilir. Bütün liyakatlılar başkanın eşi, dostu, kayınçosu, eniştesi görümcesi mi?” dedi.
Tokmak, istifa eden AKP’li Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz’ın Başkan Köse’ye “Akraba çetenizle, maşalarınızla, iş adamlarınızla sizi baş başa bırakıyorum” diye seslendiği videoyu da Meclis toplantısında izletti.
Mamak Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında konuşan Tokmak, “Benim tespit ettiğim 24 kabile üyesi var. Listeyi çoğaltacağım. Bütün liyakatlılar sizin eşiniz dostunuz, kayınçonuz, enişteniz, görümceniz mi?” diye sordu.
Tokmak, daha önce yaptığı açıklamada da, AKP’li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin iki kayınbiraderi ve iki yeğeninin Mamak Belediyesi’nde çalıştığını açıklamıştı.
Köse’nin kayınbiraderi olan ve Mamak Belediyesi’nde koordinatör olarak çalışan Yaşar Paça’nın oğlu ve damadının da belediyede görevli olduğunu belirtmişti.
Halk salgınla boğuşurken birileri rant peşinde! Kanal İstanbul'da ihale hazırlığı!63 izlenme
Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu'ndan 'geçiş ücretleri' iddiası: Çok uygun!80 izlenme
Balıkesir'de AKP'li yönetimin bıraktığı 15,5 milyar TL'lik rekor borç belediye binasına asıldı33 izlenme
Cumhurbaşkanlığının kaç tane uçak kullandığı bakanlık tarafından bilinmiyor!89 izlenme
PTE Marine Türkiye'nin yaptığı araştırmaya göre 2018 - 2023 yıllarına göre Schengen vize başvurularının en çok reddedildiği ülke belli oldu36 izlenme
Resmi Gazete'de yayımlandı: Alkollü içkilerde maktu ÖTV artırıldı21 izlenme
Yurttaş borcunu ödeyemiyor!52 izlenme
‘AKP içinde Erdoğan’a rakip çıktı’293 izlenme
Giysilerin bakımı nasıl yapılır? Kıyafetlerin eskimemesi için 4 yöntem
Ücretsiz maske başvurularının dağıtımında kafa karıştıran sorular
İmamoğlu tam İstanbul'un nasıl soyulduğunu rakamlarla anlatırken, Ahmet Hakan 'süre doldu programı kapatıyoruz !'
CHP'li Yavuzyılmaz bu kez de KARDEMİR yönetim kurulundaki AKP'lilerin maaşlarını ifşa etti!