Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret eden Soyer, Yavaş'ın kendisine belediye binasının 12.katında retina taramasıyla girilebilen bir oda bulduklarını söylediğini anlattı.
Soyer şöyle konuştu:
“Mansur Bey bugün ziyaretimizde dedi ki ’12. katta bir oda var. Daha hala ben oraya giremedim.’ Göz merceği taranarak girilen bir oda. Yani nasıl bir ruh haliyle yönetilmiş. Nasıl bir belediye yönetilir bu ruh haliyle. Anlaşılır gibi değil gerçekten. Mansur Bey’e Allah kolaylık versin. Gerçekten zor bir iş. Bütün o 25 yılın tortusunu, bu ruh haliyle yönetilmiş belediyeyi yeniden insanlara sevgiyle, saygıyla hizmet edecek bir noktaya taşımak çok zor. Allah yardımcısı olsun.”
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/belediyebinasindamansuryavasingiremedigigizemlioda391020h
Davalar ayrı, kumpaslar aynı! Tanıklar hiçbir şeye 'tanık' olmamış6 izlenme
Şanlıurfa'da 351 adet kaçak trafo tespit edildi: Kaçak elektriğin bir ayda ekonomiye verdiği zarar 200 milyon TL32 izlenme
Türk doktor ABD’de ‘Harika Çocuk’ seçildi110 izlenme
Sudan’dan at, eşek ve katır eti ithal edilecek!809 izlenme
Bakan Akar: İsveç bunu yaparsa bizim tavrımız çok net.25 izlenme
Milliyet'in 'İstanbul göle döndü' haberindeki fotoğraflar tanıdık çıktı!92 izlenme
Belgeleri ortaya çıktı! İşte TÜRKEN Vakfı’nın ABD’de İslamcı okula yaptığı maaş gibi bağış listesi!140 izlenme
AKP’li belediye hakkını arayan itfaiyecileri temizlik işlerine sürdü!38 izlenme