Bir sokak röportajında muhabirin "Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?" sorusuna başörtülü bir kadın ilginç cevaplar verdi.
Kadın, Kılıçdaroğlu'nu "düzgün, zarif, nazik" bir insan olarak nitelendirerek AK Parti'ye oy vermediğini ve Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'ye gelecek en iyi şahıs olduğunu söyledi.
Muhabirin şaşkın bakışları arasında konuşan kadın, AK Parti'nin sürekli para dağıtarak halkı aşağıladığını, 200 liraya yarım kilo kıyma bile alınamadığını, halkın din istismarcılarına ve yolsuzluk yapanlara peygamber gibi baktığını iddia etti. Kadın, hayatı boyunca başörtülü olduğunu ve AK Parti'ye oy vermediğini belirterek bunun haklı gururunu yaşadığını ifade etti.
"HIRSIZLARI YOLSUZLUK YAPANLARI SANKİ PEYGAMBERMİŞ GİBİ ALGILADILAR"
Başörtülü kadın şunları söyledi “Bence gayet düzgün. Çünkü biz alışık değiliz böyle düzgün, zarif, nazik bir insana. Bizim ülkemiz alışık değil. Biz aileden böyle ezilerek hakaret edilerek büyümüş bir toplumumuz. Onun için Kılıçdaroğlu'nun üslubu bizim halkımıza iyi gelmiyor. Onlar alışmış üstten üstten hakaret edecek kadına, hakaret edecek. Çocuğun kafasına mikrofonu vuracak, çıkarıp para verecek.
Ne kadar çirkin bir şey sürekli para dağıtmak. Ne kadar aşağılayıcı bir şey. Yani siz bana muhtaçsınız demek. Neden biz ondan gelecek 200 liraya mecbur kalıyoruz. Ayrıca 200 liraya yarım kilo kıyma bile alamıyoruz, böyle bir durum da söz konusu.
Bakın ben biraz önce söyleyecektim yarım kaldı. Başörtülü bir bayanım. Hayatım boyunca AK Parti'ye oy vermedim onun haklı gururunu yaşıyorum. Kılıçdaroğlu bence bizim ülkemize gelecek en iyi şahıstır fakat bunu anlayamadı bizim halkımız maalesef anlayamadılar. Din istismarcılarını maalesef hırsızları yolsuzluk yapanları sanki peygambermiş gibi algıladılar.” dedi.
Yeniçağ
Millet Bahçesi projesi mahkemelik olmuştu, Danıştay’dan Atatürk Havalimanı kararı
İBB Meclisi’nde Esenyurt tartışması: “100’den fazla işçi tazminatsız, 04 koduyla işten çıkarıldı"
‘AKP’nin fetvacısı’ Hayrettin Karaman bu kez de Google fetvasıyla gündemde
İYİ Parti’den yeni video! 'Saray Filmcilik takdim eder: 'Söv Kardeşim'
Kahramanmaraş'ta 4.7 büyüklüğünde deprem
Dikkat çeken iddia: "Anketlerde 'para' manipülasyonu. AKP seçime gitmez, gidemez"
Dolarda tarihi rekor! 1 dolar 10 TL oldu!
Türkiye 40 bin ton pirinç ithal edecek! Bu eser kimin eseri?
Binali Yıldırım'ın ekibinden sızdı: Bu bizi yıktı, İmamoğlu’nun başkanlığı hayırlı olsun
Yolsuzluk isyanı: Sırbistan'da ülke tarihinin en kalabalık protestosu
Rüşvetle ağaç katliamına göz yummuşlar
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun öldürdüğü kuryenin eşi konuştu: "Bize 'intihar' dediler"
Zelenskiy’den dünyaca ünlü teknoloji devlerine çağrı
Euro zengini gurbetçinin yağ fiyatı feryadı: "Avrupa'da aradığımızı bulamıyoruz yok kardeşim mağazalarda bir kiloluk ayçiçek yağı 6 Euro"