Yalova Belediye Başkanı CHP’li Vefa Salman, kendisi için tahsis edilen makam aracını, kiralandığı firmaya iade etti. Başkan Salman, eşi Dilek Salman üzerine kayıtlı cipi resmi plaka taktırıp, kullanmaya başladı. Devrin, tasarruf devri olduğunu kaydeden Salman, ‘Belediyemizin ve halkımızın çıkarları doğrultusunda kararlar almaya özen gösterdik. Belediyenin bütçesini kendi bütçemiz gibi düşünerek planladık ve harcadık. Son günlerde belediyelerin ekonomileri ve yapılan harcamalar gündemde’ dedi.
Biz ‘Devletin malı deniz’ düşüncesi içerisinde olmadık
Salman, “Biz asla ‘Devletin malı deniz’ düşüncesi içerisinde olmadık. Böyle bir dönemde yine örnek olalım istedik; çünkü biz bu göreve kendimiz için değil kentimiz için halkımız için talip olduk. İnsanlar tasarrufun peşinde. Biz de belediye olarak böyle davranmalıyız. Bunu da bu belediye ailesinin reisi olarak ilk ben başlatmalıyım. Bu nedenle kullanmakta olduğum kiralık olan makam aracımı firmaya bugün itibarıyla iade ediyorum. Bundan sonra eşim Dilek Salman adına kayıtlı olan şahsi aracımızı kullanacağım. Şartlar düzelene kadar da bu böyle olacak” diye konuştu.
(DHA)
Türk polisi Katar'ın emrinde!44 izlenme
Gazeteci Cengiz Erdinç gözaltına alındı28 izlenme
İmamoğlu'nun 'Fethullah Gülen' montajı yeniden dolaşıma sokuldu244 izlenme
A Haber bu kez fena şaşırdı! CHP'li vekil Mahmut Tanal'ın kanun teklifini 'müjde niteliğinde düzenleme' diye duyurdu!87 izlenme
İşsiz vatandaşa iktidardan haciz16 izlenme
Kızılay'da yeni skandal: Kira gelirini yıllarca AKP'ye yakın şirket almış28 izlenme
AKP'li Mesut Özil'e büyük şok! Almanlar istemedi: "Son dönemde onun izlediği yol, Werder Bremen’in değerleriyle örtüşmüyor"21 izlenme
476 milyarlık kamu alacağına af geliyor!60 izlenme