
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıkladığı seçim paketiyle ilgili CHP’li milletvekilleri sosyal medya hesaplarından değerlendirmelerde bulundu. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’nin daha önce açıkladığı vaatlere atıfta bulunarak, “Hırsız olduklarını biliyorduk da vaatlerimizi de çalacaklarını düşünmedik… Emekliye iki maaş ikramiye vaadimizi de çalmışlar… Onu da eksik almışlar… Geçmiş vaatlerimizi çalmış olabilirsiniz ama gelecek hayalleri hala bizim… Yeni seçim bildirgemizi bekleyin…” mesajını paylaştı.
“UNUTMUŞSUNUZ İLAVE EDİN!”
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Mesajında pakette bazı eksikliklerin olduğunu ifade eden Tekin, “Unutmuşsunuz ilave edin! Hiçbir hanenin geliri 720 TL'nin altında olmayacak. Yaşlılara üç ayda bir 900 TL yaşlılık desteği verilecek. Engellilere, 600 TL destek sağlanacak. Hanelere, 360 TL'ye kadar kira desteği sağlanacak” ifadelerini kullandı.
Tekin, bir sonraki mesajında da hükümete bütçe eleştirisinde bulunarak, “CHP söylediğinde ‘kaynak nerede' diyen AKP, şimdi CHP'nin tüm vaatlerini yerine getiriyor, demek ki isteyince kaynak bulunuyormuş. Emeklimiz güle güle harcasın” dedi.
Kartalkaya'daki yangın faciasında kahreden detay: 20 kişi yanarak, 54 kişi boğularak ve 4 kişi camdan atlayarak hayatını kaybetti34 izlenme
Mansur Yavaş'tan Ankaralılara bir müjde daha!239 izlenme
Tepkiler büyüyünce o vergi son anda paketten çıkartıldı!40 izlenme
Açılışa 2 gün kaldı, kaç para belli değil!116 izlenme
Sultan Ahmet Camisi’ne atanmıştı: Ali Erbaş'ın hala oğlu eşi tarafından yumruklandı66 izlenme
Polis katili Yunus Emre Geçti'nin adliye koridorundaki sözü dikkat çekti: Ne demek istedi?75 izlenme
Gaziantep'te bir yurttaş, ABD'de yaşayan kızı adına oy kullanıldığını söyledi !2105 izlenme
Leva TL'yi 10'a katlayınca Bulgarlar yılbaşı alışverişi için Edirne’ye akın etti! 'Gördükleri her şeyi satın alıyorlar'50 izlenme