Balıkesir'de meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremde yıkılan binadan bir yurttaşın kurtarılma anı!

96 izlenme 10 Ağustos 2025
Reklamlar

Balıkesir'de 6.1 şiddetli depremin ardından çok sayıda bina yıkıldı. Enkaz altında kalanları çevredekiler kurtarmaya çalışıyor.

Balıkesir'de 6.1 şiddetinde deprem yaşandı. 3,6 ile 4.6 arasında değişen toplam 7 artçı da depremi takip etti. Sındırgı merkezli deprem 11 ilde de hissedildi.

AFAD, İçişleri Bakanlığı ve Valilikten açıklamalar gelmeye devam ederken depremden yıkım görüntüleri de gelmeye başladı.

İlk kurtarma çalışmaları başladı. 4 kişinin yaralı olarak kurtarıldığı bilgisi paylaşıldı.

"4 YARALININ HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Balıkesir'de meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde, şu ana kadar 4 yaralının tedavileri hastanelerimizde devam etmekte olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürmekte, süreci tüm ilgili kurumlarımızla yakından takip etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Halk TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Aşıda torpil skandalı! VIP dönemi başladı! Kahramanmaraş’taki saldırıda öğrenciler camdan atlayarak canlarını kurtardı Emekli maaşının 300 Euro olduğunu iddia eden gurbetçiyi, Fransa’daki kayınpederini arayan bir başka gurbetçi vatandaş rezil etti Çaya dev zam!