Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 yıldır bakanlık verilmeyen Elazığ'a bakanlık sözünün ardından, AKP Elazığ milletvekili Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bakanlık isteyeceğini dile getirmiş ve dikkat çekici bir açıklamada bulunmuştu.
Yeni açıklanan bakan listesinde Elazığlı bir bakanın olmadığı görülürken bir önceki dönem Bingöl Milletvekili olarak görev yapan Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atandı.
‘MASAYI İKİYE BÖLERİM' DEMİŞTİ
14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında bir mahalle toplantısında vatandaşlara konuşan ve Elazığ'a bakanlık verilmesi için Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağını belirten AKP'li Erol Keleş, “Burada güçlü bir şekilde Cumhur İttifakı olarak 50 meclise gideceğiz. Ve ben söz veriyorum Cumhurbaşkanı’nın karşısına çıkacağım; başım dik alnım açık olarak, buraya bakanlığı isteyeceğim. Beni bilen bilir ben yeri geldiğinde masaya yumruğumu da koyarım, yumrukla da kalmam masayı ikiye de bölerim” ifadelerini kullanmıştı.

Masayı ikiye böleceğini iddia eden AKP’li Erol Keleş tebrik mesajı yayınladı
TEBRİK MESAJI PAYLAŞTI
Kabinenin açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP’li Keleş, “Türkiye Yüzyılı'nın mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın tensipleriyle yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinemiz ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. Önceki kabinede görev yapan Bakanlarımıza bugüne kadar olan hizmetleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Sözcü
Engelli maaşı ile yaşayan yurttaş: "Açlıktan kimse ölmez, diyorlar ama ölüyorum, ben açım"37 izlenme
İşte Atatürk'ün emanetini sahiplenen gençlik! Ata'nın huzurunda 'Gençliğe Hitabe'yi okudular19 izlenme
Erdoğan ve Bahçeli'nin 'baskın seçim' planı57 izlenme
İzmir'de büyük yangın: Evler boşaltıldı, otoban trafiğe kapandı136 izlenme
Emine Erdoğan’ın ‘itibarı zedelenmesin’ diye haberlere yargı sansürü!28 izlenme
İstanbul'da belediyelere soruşturma: Gözaltılar var14 izlenme
Amerikan pamuğu olmadan iplik üretilemiyor!308 izlenme
Artık tüm güç Saray'da toplanıyor: Yetki tekeli!199 izlenme