CNN Türk'e konuşan Bakan Nebati "Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra seri üretimde üretilecek araç bana tahsil edilsin diye hayalim vardı. Dünden hazırım, onun için bekliyorum. İkinci aracı Gemlik renginde istiyorum. Gemlik'e gözümü diktim ama bir bakacağız" dedi.
FİYATIYLA İLGİLİ KONUŞTU
Bakan Nebati'nin açıklamaları şöyle:
"Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra seri üretimde üretilecek araç bana tahsil edilsin diye hayalim vardı. Dünden hazırım, onun için bekliyorum. İkinci aracı Gemlik renginde istiyorum. Gemlik'e gözümü diktim ama bir bakacağız. Biz birkaç ay önce Sayın Varank ile birlikte geldik, test etme şansım da oldu. Müthiş bir şey, hızlanması, sessizliği, aracın yerli olması... Çok mutluyuz. Bundan sonra sembolik ya da değil, herhalde bize bir araç verecektir. Çok süratli kullandığım için ailem bana izin vermiyor. Kısa bir süre içinde hızlanıyor, gaza bastığınızda aracın ne kadar performanslı olduğunu hissediyorsunuz.
Vergi düzenlemelerinde adımları atmıştık, bu aracın herkesin binebileceği bir seviyeye gelmesi konusunda görüşmelerimiz oldu. Fiyatı da Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak."
Yeniçağ
Tarkan'dan zeytin ağaçlarına kesilmesine tepki: "Yazıklar olsun"43 izlenme
MHP’li belediyeden ‘milyonluk’ türbe!90 izlenme
CHP’li Gürer’den AKP’li Usta’ya tepki: "Atatürk’ün traktör üzerindeki fotoğraflarını da mı görmediniz?"39 izlenme
'Hoca caiz dedi' diyerek kızını istismar eden babaya iyi hal indirimi!85 izlenme
THY'ye, Varlık Fonu zırhı! Sorular yanıtsız116 izlenme
CHP'li Özel'den Erdoğan'a 'tersine beyin göçü' yanıtı "Hangi yüzle bu daveti yapıyorsun?"57 izlenme
Göreve iade edilen komutandan tarihe geçecek savunma! Teğmenlere sahip çıktı12 izlenme
Bakan Şimşek garantiden kaçtı28 izlenme
Süleymaniye'deki inşaat tepki çekti! Sorumlulardan pişkin savunma!
Sağlık Bakanlığı corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 332.382’ye, can kaybı 8.722’ye yükseldi!
Erdoğan “silkeleme talimatı” vermişti: İBB’nin 8 ayda 17.5 milyarlık vergi geliri kesildi
Amerikalı kadın 10 bin dolarlık check-up'ı Türkiye'de tatil ve uçak bileti dahil 2 bin dolara yaptırdı