Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsü salgını nedeniyle yaşanan yeni can kaybını, vaka ve hasta sayısını açıkladı.
Tabloya göre son 24 saatte 169 kişi corona virüsünden hayatını kaybetti, toplam can kaybı 23 bin 664’e yükseldi.
Bugün toplam 167 bin 211 test yapıldı. Semptom gösteren 921 kişiyle birlikte toplam 8 bin 314 yeni vaka tespit edildi. Türkiye’de toplam vaka sayısı 2 milyon 373 bin 115 oldu.
Bugün iyileşen 9 bin 109 kişiyle birlikte toplam iyileşen hasta sayısı 2 milyon 246 bin 47’ye yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 4.5, toplam ağır hasta sayısının ise 2 bin 311 olduğu açıklandı.
Türkiye genelinde yatak doluluk oranı yüzde 45.5, erişkin yoğun bakım doluluk oranı yüzde 60.6 ve ventilatör doluluk oranı yüzde 31.4 olarak duyuruldu.

DÜN 170 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Sağlık Bakanlığı, corona virüsü salgını nedeniyle dün 170 kişinin hayatını kaybettiğini, 958 yeni hastayla birlikte toplam 8 bin 962 vakanın tespit edildiğini ve 9 bin 11 kişinin sağlığına kavuştuğunu duyurmuştu.

Bakan Pakdemirli’ye zor sorular: Hani KPSS puanı ile işe alacaktınız?127 izlenme
Çakıcı'nın azlettiği avukatı Sevinç, Sinan Ateş'i hatırlattı: "Başıma bir şey gelirse..."46 izlenme
Meclis’teki gerginlik sokaklara taştı! İki grup karşı karşıya geldi!254 izlenme
Van Semt Pazarı'nda pazarcı da vatandaş da ekonomiden dert yandı: "Pazardan hiçbir şey alamadım. Gittikçe batıyoruz. Bir turp bir roka aldım. Alamadığım onlarca ürün kaldı"14 izlenme
Kılıçdaroğlu: Genel başkanın akrabası dahi olsa kapının önüne koyun89 izlenme
AKP'li belediyenin çiçek faturası ilçeyi karıştırdı! Rakamı duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız!107 izlenme
Biden'dan vatandaşlarını sevindiren haber: "Dört kişilik bir aile 5 bin 600 dolar yardım alacak"97 izlenme
AKP'de istifa depremi! İki kişi de görevden alındı41 izlenme