Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi (RTÜK) İlhan Taşçı; Halk TV, Tele 1, KRT ve Kafa Radyo’ya verilen cezaları Twitter hesabından açıkladı.
– RTÜK Albayrak ve Taşkesenlioğlu'nun avukatlığına soyundu! Sedat Peker'in Serhat Albayrak ve AKP Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na ilişkin iddialarının tartışıldığı programlar nedeniyle Halk TV'ye 2, Tele 1'e 2, KRT'ye de 1 ceza verdi. Gerekçe küçük düşürülmüşler!
– RTÜK'ün Halk TV, Tele 1 ve KRT'ye oy çokluğuyla verdiği % 3 para cezası kararının dayandırıldığı gerekçe Sedat Peker'in iddialarını televizyonda tartışarak Serhat Albayrak ve Zehra Taşkesenlioğlu'nun “küçük düşürülmesi”! Güler misin ağlar mısın!
– RTÜK'ün savundukları bitmedi. “İzmir'in kurtuluşunda tek kurşun atmadık” diyen İsmail Kahraman da korunup kollanan şahıslardan. Nihat Sırdar'ın programında bu sözleri eleştirip Cuma Hutbesinde Atatürk’e yer verilmemesine tepki nedeniyle de Kafa Radyo'ya % 3 idari para cezası…
– Haklarında iddialar ithamlar bulunanlarla ilgili her zaman aklanma olanağı mevcutken ve iddiaları araştırması gereken yargıyken RTÜK'ün harekete geçmesi hayli manidar! Zehra Taşkesenlioğlu'nun polis koruma sayısı arttırılmıştı üstüne bir de RTÜK koruması geldi!
BORSA SPEKÜLASYONUNDA ADI GEÇİYOR
Boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ın iddiaları, eşine evlendikten sonra verdiğini iddia ettiği 2.5 milyon dolar borç para, eşiyle birlikte aldıkları yaklaşık 4 milyon Euro değerindeki yat, eski SPK Başkanı olan ağabeyi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile birlikte adı borsa spekülasyonu iddialarında geçen Zehra Taşkesenlioğlu, 2015 yılından beri AKP Erzurum Milletvekili olarak TBMM'de.
Harekât Türk bayrağına olan talebi arttırdı!97 izlenme
CHP'li Yavuzyılmaz "soygun planı" diyerek paylaşmıştı: O ihale apar topar ertelendi36 izlenme
Mülakatsız işe alımlar için 'Utanmıyoruz, gurur duyuyoruz' demişti: Özlem Zengin'in kardeşi başhekim olarak atandı38 izlenme
'En güvenilmez kurumlar' belli oldu! İşte çok konuşulacak o liste...29 izlenme
Dilan Polat'ı işaret eden Banu Parlak'ın güzellik merkezine silahlı saldırı45 izlenme
TCDD rekor zarar etti: Cengiz, Limak ve Kolin havalara uçtu34 izlenme
Afganistan’da son durum: Kasap Baradar 20 yıl sonra döndü, kadın ve çocuklara şiddet başladı!88 izlenme
Hataylılar Erdoğan’ın sözlerine yanıt verdi: "Acılarımız daha da katlandı"46 izlenme
BES'te 500 milyar liralık fon büyüklüğü amaçlanıyor
AKP'li Üsküdar Belediyesi'nin aracından, Halep için hilafet çağrısı !
Fatih Altaylı'nın YouTube kanalına erişim engeli kararına avukatından ilk açıklama: "Şaşkınlık içindeyiz"
Türk Hava Kurumunun Laleli'deki en değerli mülkü Türkiye Varlık Fonuna geçiyor! Eski yöneticiler: “Varlık Fonu' oteli Katarlılara mı satacak?”