Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 7 Mart verilerine göre, 371 bin 684 test yapıldı.
Son 24 saatte, 34 bin 343 yeni vaka tespit edildi. Bugün 68 bin 815 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle 132 kişi hayatını kaybetti.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Zonguldak ve Manisa takip etti.
EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA
Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 6 Mart verilerine göre, dün 348 bin 146 test yapılmıştı. Dün, 27 bin 671 vaka tespit edilirken, 170 kişi hayatını kaybetmiş ve 50 bin 241 kişi sağlığına kavuşmuştu.

Bakan 'çağı yakalayacağız' dedi, Bakanlık hafız kursu açtı!98 izlenme
Kaşıkla verip kepçeyle aldılar: Elektrik ve doğal gaz desteği vergi artışı ve zamlarla eridi17 izlenme
Abidik Gubidik İşler !117 izlenme
Benzine zam, motorine indirim geliyor78 izlenme
Murat Çalık bir kez daha cezaevine gönderildi25 izlenme
Kumpas davası hakiminden kritik açıklama: "FETÖ’cüleri Erdoğan terfi ettirdi"43 izlenme
Kriz derinleşti, intiharlar arttı!116 izlenme
MHP’li isimden skandal paylaşım! İmamoğlu’na destek verenlerin listesini paylaştı!141 izlenme
Yenidoğan Çetesi hakkında istenen cezalar belli oldu: Savcıyı makamında tehdit etmişlerdi!
AKP'li vekil Şebnem Bursalı’nın 'Istakoz' paylaşımına emekliden tepki: "O parayla 3 hafta geçiniyorum"
HSK ‘Acele’ notuyla Kavala hakkında verilen kararları istedi!
Erdoğan'ın "olmayan fabrikaları" da açtığı ortaya çıktı!