Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'dan ekonomik büyüme rakamları üzerine yaptığı "Yüzde 6'lık 4'üncü çeyrek ve yüzde 0,9'luk yıl sonu büyüme rakamları beklentileri aşan performansımızı teyit etti" paylaşımını gelen tepkiler üzerine sildi.
33 askerin şehit haberlerinin geldiği günde Albayrak'ın ekonomi üzerine yaptığı değerlendirmeler sosyal medyada tepki çekti. Albayrak'ın gelen tepkilerin ardından paylaşımları sildiği görüldü.
Albayrak'ın paylaşımları şöyleydi:
"Böyle bir günde ekonomideki rakamları konuşmak, açıklanan verileri değerlendirmek çok zor geliyor. 2019 yılı politikalarımızın en önemli gösterge verisi olan büyüme açıklandı. Yüzde 6'lık 4'üncü çeyrek ve yüzde 0,9'luk yıl sonu büyüme rakamları beklentileri aşan performansımızı teyit etti. 2019 yılı bütçe açığının milli gelire oranı da yüzde 2,89 olarak gerçekleşirken, bu alandaki hedefimizi de yakalamış olduk. 4'üncü çeyrekle başlayan yıllık bazda büyüme ivmemizi koruyacak ve arzu ettiğimiz model çerçevesinde 2020'de yüzde 5'lik büyüme hedefimize ulaşacağız."
https://www.gercekgundem.com/guncel/161117/bakanalbayraktepkileruzerineperformanspaylasiminisildi
Emekli Tuğgeneral Haldun Solmaztürk'ten Hulusi Akar'ı zora sokacak soru! 'Sen niçin şeyhlerle namaz kılıyorsun?'195 izlenme
Püsküllü, hocalığını yaptığı Erdoğan'a bunları söylemiş!345 izlenme
CHP’li Orhan Sarıbal: Cumhurbaşkanına hakaret suçundan 63 bin 41 kişiye dava açıldı76 izlenme
Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki büyük tehlike: Türk mühendis içeriden Rusya'nın 'gizli' planını ifşa etti!33 izlenme
3 yıldır açılması beklenen fabrikanın arazisi TOKİ’ye verildi!28 izlenme
CHP'li başkan makam aracını bıraktı! Belediye bakın kaç milyon kâr etti!87 izlenme
Alım gücü azaldı, kuruyemiş de lüks oldu16 izlenme
Mansur Yavaş'tan faturalarını ödemekte güçlük çeken Ankaralılar için çözüm69 izlenme