Home
08 Ekim 2019 ( 122 izlenme )
Reklamlar

Bakan Albayrak bu sefer "Burası önemli değil" dedi "EYT ile ilgili çalışmamız yok"


Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili gelen sorulara Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” yanıtını verdi.


Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kampta yaptığı sunumların ardından milletvekillerinden en çok gelen soru Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili oldu.


Albayrak, sorulara “EYT gündemimizde yok, böyle bir çalışma da yok” diye yanıt verdi.


Albayrak’ın, sunumunda, “Seçimlerin yenilenmesi ve ekonomik saldırılar olmasaydı bugün ekonomideki veriler bizim istediğimiz noktada olacaktı. Ama çalışmalarımızı yaptık. En kısa sürede özellikle işsizlikte pozitif adımlar olacak” dediği öğrenildi.

https://www.turkiyemtv.com.tr/haber/3186145/bakanalbayrakbuseferburasionemlidegildedieytileilgilicalismamizyok

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Altılı Masa’dan ortak Cumhurbaşkanı adayı açıklaması Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz'den o fotoğrafla ilgili çarpıcı yorum! Erdoğan'ın 'Millet tamam derse çekiliriz' açıklamasına yanıt Twitter'dan geldi 'TAMAM!' Saray'ın yedek ödeneğinde hesap tutmadı!