D-100 kara yolu Şirinevler mevkisi Edirne istikametinde bariyerin yanına oturan bir şahıs, yolda torpil patlatmaya başladı. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı.
Kendisine müdahale etmek isteyen polislere bıçak çeken saldırgan, polisler tarafından vuruldu ve yaralı olarak yakalandı.Yaralı saldırgan, sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Bölgede trafik yoğunluğu yaşanırken, polisin olay yeri incelemesinin ardından yol tekrar trafiğe açık hale getirildi.
Saldırganın torpil patlattığı anlar kayda alındı.
Odatv.com
Diyanet'te değişen bir şey yok: Hutbede Atatürk'e yine yer verilmedi
'Milyonlarca işçi emekli olamayacak'
Erdoğan’ın açılışını yaptığı 'Yeni Nesil Hastane' 7 aydır açılmadı!
Askıda ekmek kuyruğunda acı sözler…
Corona pozitif şoför yaşlıları naklederken yakalandı!
Emeklilerin canını sıkacak araştırma: Türkiye dibi gördü
Kurumların bütçelerinde dikkat çeken kesintiler
Rönesans Rezidans davasının sanığından 'kıyamet' savunması: "Elden gelen bir şey yok"
Diyarbakır ve Bitlis'te PKK saldırıları: 1'i asker 3 şehit, 4 yaralı
Kalitesiz beton kullanan firmalara ceza kesen m,mar için işinden olmuştu
Kar, yağmur, fırtına! Birçok il alarma geçti, bu sefer etkili olacak
Vatandaştan akaryakıt zammı tepkisi: "Akaryakıt almaya mı geliyoruz vergi dairesine mi geliyoruz bilmiyoruz. Bundan sonra eşeğe ya da ata bineceğiz"
Atama kararları Resmi Gazete'de: 37 ilin emniyet müdürü değişti
SGK yönetiminden 1.6 milyonluk İsveç gezisi