Yeniden Diriliş Partisi Genel Başkanı İsa İlyasoğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin anne tarafından Ermeni olduğunu 1915'de göç kararı sonrası Bahçeli'nin anneannesinin dönemin Adana Valisi tarafından 'istismar' edildiğini iddia etti. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın da anneannesinin benzer bir durum yaşadığını öne süren İlyasoğlu, "O yüzden bunlar dördüncü dereceden hala çocuğudur, Apo'yla" dedi.
"DEVLET BAHÇELİ, AHMET TÜRK VE SADİ GÜVEN İLE AKRABA"
İlyasoğlu, DEM Partili Ahmet Türk'ün de Devlet Bahçeli'nin halasının oğlu olduğu iddiasında bulunurken mühürsüz oyların sayılması kararı ile hafızalara kazınan eski Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven'in de Ermeni ve Bahçeli'nin teyzesinin oğlu olduğu iddiasında bulundu.
"ŞENKAL ATASAGUN TEYZESİNİN OĞLU, APO ASILMASIN DİYE ÇALIŞTILAR"
Eski MİT Müsteşarı Şenkal Atasagun'un da aynı Sadi Güven gibi Bahçeli'nin teyze oğlu olduğu iddiasına bulunan İlyasoğlu, "Dolayısıyla Apo'nun dördüncü dereceden akrabasıdır" dedi. İlyasoğlu ayrıca, Atasagun ve Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'ın asılmaması için birlikte çalıştığı iddiasında bulundu.
Odatv.com
Şanlıurfa'da seçim kampanyası için Belediye'ye giden Bağımsız bir aday, bütün personelin Erdoğan'ın mitingine gittiğini görünce isyan etti !
RTÜK’ten Adnan Oktar’ın kanalı için son dakika kararı
Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi Tolgahan Demirbaş’ın emniyetteki bağlantıları ortaya çıktı
Yerel seçimler: Kesin aday listeleri açıklandı, sandık kurulları oluşturuldu
The Economist: Türkiye'de enflasyon yüzde 50'yi bulacak!
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi
Erdoğan'ın memleketi Rize'de de İmamoğlu tepkisi büyüyor: "Sizin bu faşist, bu cuntacı anlayışınıza karşı hiçbir zaman boyun bükmeyeceğiz"
Gençler işsizlik ve borç kıskacında
Milletin parasıyla, Bakanlıktan 5 yıldızlı otelde lüks iftar daveti!
Hiranur Vakfı'nda 6 yaşındaki çocuğun istismarı davası ertelendi
Tartışma yaratan madde tekliften çıkarıldı! "Yoğun muhalefetimiz sonucu AKP geri adım atmak zorunda kaldı"
Cumhurbaşkanlığı anketinde Erdoğan'a soğuk duş
Türkiye nitelikli işsizlikte Avrupa birincisi! Üniversite mezunu işsiz sayısı çığ gibi büyüyor
Okul müdürü Ensar Vakfı ve TÜRGEV için seferber oldu!