İddianamede, Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin görüntülerin alacaklı olduğu arkadaşı tarafından yayıldığı belirtildi ve Adli Tıp Kurumu'nca şüpheliler hakkında hazırlanan rapora da yer verildi. Ayvatoğlu'nun kan, idrar ve saç örneklerinde uyuşturucu ve uyarıcı maddeler tespit edildiği belirtildi. Rapora göre Ayvatoğlu'ndan alınan örnekler üzerinde yapılan incelemede, kanında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden 19 ml. metamfetamin, 13 ml. morfin ve morfin metaboliti ve 46 ml. kokain metaboliti benzoilekgonin tespit edildi.
Ayvatoğlu'nun, geçen mart ayında lüks bir araç içinde arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmış ve bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ayvatoğlu, “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınmıştı. AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, ifadesinde “Burnuma çektiğim madde pudra şekeridir” demiş ve serbest bırakılmıştı. Ancak ikinci kez gözaltına alındığında, uyuşturucu kullandığını kabul etmişti.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ayvatogluna20yilhapisistemi6592025/
Financial Times, İmamoğlu ile röportaj yaptı: "Erdoğan kazanırsa görevden alınabilirim"30 izlenme
TTB Başkanı Adıyaman: Vaka sayısının 18'den çok daha fazla olduğuna dair duyum alıyoruz142 izlenme
İzmir'de mide bulandıran olay: Dayıdan yeğenlerine cinsel istismar31 izlenme
Erdoğan'dan dua eden imama müdahale: "Fatiha'yı sonra söyleyeceğiz önce kurdeleyi keselim"28 izlenme
Süreç rafa mı kalkıyor dedirten adımlar art arda geldi! Önce Van kayyumu ardından Mardin kararı7 izlenme
CHP'li Kaftancıoğlu oyların yeniden sayılmasının 'tek nedenini' açıkladı802 izlenme
Aktrollere kötü haber: Savcılık kararını verdi25 izlenme
Sağlık Bakanı Koca kritik tabloyu paylaştı: 19.191 yeni vaka tespit edildi, 15.373 kişi sağlığına kavuşurken, 230 kişi hayatını kaybetti!59 izlenme