İddianamede, Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin görüntülerin alacaklı olduğu arkadaşı tarafından yayıldığı belirtildi ve Adli Tıp Kurumu'nca şüpheliler hakkında hazırlanan rapora da yer verildi. Ayvatoğlu'nun kan, idrar ve saç örneklerinde uyuşturucu ve uyarıcı maddeler tespit edildiği belirtildi. Rapora göre Ayvatoğlu'ndan alınan örnekler üzerinde yapılan incelemede, kanında uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden 19 ml. metamfetamin, 13 ml. morfin ve morfin metaboliti ve 46 ml. kokain metaboliti benzoilekgonin tespit edildi.
Ayvatoğlu'nun, geçen mart ayında lüks bir araç içinde arkadaşlarıyla beraber uyuşturucu kullanırken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkmış ve bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Ayvatoğlu, “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınmıştı. AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, ifadesinde “Burnuma çektiğim madde pudra şekeridir” demiş ve serbest bırakılmıştı. Ancak ikinci kez gözaltına alındığında, uyuşturucu kullandığını kabul etmişti.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ayvatogluna20yilhapisistemi6592025/
Tarkan'dan zeytin ağaçlarına kesilmesine tepki: "Yazıklar olsun"46 izlenme
Boşuna kırmışlar! ABD ürünlerine ek vergi listesinde iPhone yok!360 izlenme
Skandal billboard! Düzce Belediyesi, Erdoğan’ı ‘ümmetin lideri’ ilan etti!332 izlenme
AKP'li vekil İbrahim Yurdunuseven'den övgü! "Cezaevlerimiz dünya standartlarının üstünde!"35 izlenme
Gözler yarınki 'Butlan' duruşmasında! İşte masadaki tüm senaryolar16 izlenme
AKP'li Başkanın akrabasına 6 üst düzey görev vermişler! CHP’li Başkan talimatı verdi!243 izlenme
Fatih Terim Fonu’nda Muslera’nın bankadaki görüntüleri ilk kez ortaya çıktı52 izlenme
Yılmaz Özdil teröristin Türkiye'ye nasıl girdiğini açıkladı49 izlenme
Aykut Erdoğdu 'Atatürk sayesinde bu ülkede ezan okunuyor !'
CHP'li vekil Osmangazi Köprüsü'nde araçları saydı ‘Garantili Köprü’den 1 saatte sadece 15 araç geçti, bugünkü maliyet 12 milyon TL!
AKP'li Gelibolu Belediye Başkanı hakkında skandal iddia! "Telefonu açar açmaz şehit ve gazilere küfür etti"
Dini iyice ticarete döktüler: Yanmaz kefen, Peygamber terliğinden sonra turizm!