CHP'li eski vekil ve gazeteci Barış Yarkadaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Aytaç Yalman'ın eşi Berna Yalman'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi.
Yarkadaş'ın paylaşımı şöyle:
"Bir süre önce koronavirüsten hayatını kaybeden Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da saat 15.30 sularında hayata veda etti.
Belma Yalman da aynı hastalıktan dolayı Haydarpaşa GATA'da tedavi görüyordu."

Kara Kuvvetleri Komutanı eski komutanı Emekli Orgeneral Aytaç Yalman, 11 Mart'ta hastalandıktan beş gün sonra hayatını kaybetmişti. Yalman'ın koronavirüs nedeniyle öldüğü ortaya çıkmıştı. 80 yaşında ölen Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da koronavirüs nedeniyle tedavi görüyordu. Belma Yalman da bugün hayatını kaybetti.
Atam boşuna bakma bunların hepsi ya satıldı ya da bir bir kapatıldı!150 izlenme
İmamoğlu yeni projesini duyurdu: "İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız"14 izlenme
Akaryakıtta indirim bekleyenlere kötü haber! Yeni ÖTV düzenlemesi Resmi Gazete'de yayınlandı!38 izlenme
İmamoğlu: Seçim döneminde işe alımlar araştırılıyor143 izlenme
Yolcu garantili havalimanları boş kaldı: Uşak'a tek uçak inmedi!40 izlenme
Mahfi Eğilmez çöküşü açıkladı22 izlenme
İktidarda 'İmamoğlu' çatlağı12 izlenme
Otoyol ve Boğaz köprülerinden zamlı geçiş ücretleri belli oldu158 izlenme